×

Behringer C210 Aktif Hoparlör

Marka: Marka Sahibi : Almanya Üretim: Üretim Yeri : Çin
  • En geç 3 Mayıs Cuma günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

  • Taşınabilir PA uygulamaları ve yüksek kaliteli müzik çalma için modüler sütun hoparlörü
  • Son derece geniş ses dağılımı, izleyicilere ve sanatçılara tutarlı ses sağlar
  • Çok kanallı D Sınıfı teknolojisiyle 200 Watt güç
  • Yüksek kaliteli Bluetooth * ses akışı
  • USB dosyalarını ve SD / MMC kartlarını kullanarak ses dosyalarını çalmak için MP3 çalar dahildir
  • LED aydınlatma kulüp tarzı bir atmosfer yaratır
  • Mükemmel esneklik için kapsamlı uzaktan kumanda dahildir
  • Kişisel kazanç kontrollü 3 kanallı mikser
  • Stüdyo sınıfı eko, sesinize son rötuşlar ekler
  • Navigasyon kolaylığı için LCD ekranlı sezgisel kullanıcı kontrol arayüzü
  • sub-bass tepkisi için 8" yüksek gezi düşük frekanslı sürücü
  • Genişletilmiş yüksek frekans üretimi için kenar sargılı bakır ses bobinli 4 x 2,5 inç sürücü
  • Hassas kilit sistemi hoparlör kablolarını ve standlarını ortadan kaldırır
  • Yüksek darbe ve hafif muhafaza
  • Entegre koruyucu delikli çelik hasır ızgaralar
  • Kolay taşınabilirlik için entegre ergonomik taşıma kolu
  • 3 Yıllık Garanti Programı *
  • Almanya'da tasarlandı


Class-D - Muazzam Güç, Mükemmel Ses

Devrim niteliğindeki Class-D amplifikatör teknolojimiz sayesinde, size büyük güç ve inanılmaz ses performansını, kullanımı kolay, ultra taşınabilir ve hafif bir pakette sunabiliriz. Class-D amplifikasyon, tüm farkı yaratır, enerji verimliliğinin zirvesini sunar ve ağır güç kaynaklarına ve masif soğutuculara ihtiyaç duyulmasını ortadan kaldırır. Bu şaşırtıcı teknoloji, geleneksel muadillerine göre önemli ölçüde daha hafif olan, ancak daha az enerji kullanarak ve çevreyi koruyan son derece güçlü ürünler tasarlama ve üretme olanağı sunar.


Bi-Amplifikasyon - Mutlak Sinyal Bütünlüğünün Yolu

Gerçek bi-amplifikasyon (her hoparlör sistemi için 2 amplifikatör) sayesinde sunulan 200 ultra-temiz dijital çıkış ile C210, müziğinizde en iyiyi ortaya çıkarır. Rakiplerimizden bazıları frekans spektrumunu yanıltıcı bir şekilde ayıran ve sürücü performansını düşüren basit pasif geçitler uygular, Behringer ekstra bir mil attı - woofer ve tweeterları mutlak sinyal bütünlüğü için ayrı amplifikatörlerle sürdürüyor.


Bluetooth'ta Büyük

Müziğinizin telefonunuzda, bilgisayarınızda veya tabletinizde yaşadığını biliyoruz, bu yüzden C210 üzerinden erişmeyi ve çalmayı kolaylaştırdık. Parmaklarınızın bir hareketiyle, bilgisayarınız, akıllı telefonunuz veya tabletiniz gibi herhangi bir Bluetooth destekli cihazdan tüm favori müziğinizi anında aktarabilirsiniz. Bluetooth Teknolojisi ile müzik akışı, hemen hemen sınırsız bir çevrimiçi radyo kanalı, çoklu ortam sağlayıcıları ve çok daha fazlası gibi çok miktarda içeriğe erişim sağlar. Tüm PA sisteminin parmaklarınızın ucunda olduğunu hayal edin. Partiyi dans pistinden kontrol edin veya arka plan müziğini rahatça sandalyenizden kontrol edin. Basit, kolay ve şaşırtıcı!


LED Işık Gösterisi

Evet, doğru okudunuz: C210, kendi ışık gösterisi ile donatılmıştır. Müzik çalarken, çok renkli LED'ler müziğin ritmine uygun olarak dans eder ve canlı bir renk ve desen paleti arasında süpürür - partiyi başlatmanın garantisi!


DSP & Uzaktan Kumanda

C210, bu sınıfta bir taşınabilir PA hoparlöründe genellikle bulunmayan çok sayıda özelliği sunar. DSP (Dijital Ses İşleme) ile 3 bant EQ, yankı ve Pop, Rock, Caz, Klasik, Ülke veya Müzik için özel ön ayarlar gibi özellikler, SD dosyalarınız, FM radyo ve Bluetooth üzerinden akış yapan parçalar arasında geçiş yapabilir. Bu ayarlar, LCD ekrana sahip sezgisel kullanıcı kontrol arayüzü ile yerel olarak veya tüm oynatma görevleri için komut merkezi olarak da işlev gören dahil edilen uzaktan kumanda ile ayarlanabilir.


Dahili Mikser

C210, dengeli veya dengesiz TRS ve TS dinamik mikrofonları kabul eden iki 1/4" girişli ve dengeli veya dengesiz bağlantılar kabul eden bir combo 1/4"/XLR konektörüne sahip tam adreslenebilir onboard 3 kanallı bir mikser özelliklidir. Basit ve sezgisel kullanıcı arayüzü, her kanal için ayrı bir Seviye kontrolü, bir Master ses ve Tiz ve Bas için ayrı kontrollere sahiptir.


Dahili MP3 Oynatıcı

Eski tarzda rock yapmak istediğiniz zamanlar için, C210'in MP3 oynatıcısı sizi kapsar - ve müzik dosyalarınızın bir USB çubuğunda mı yoksa bir SD/MMC kartta mı yaşadığı önemli değildir. Daha çok parça, daha çok neşe!


Özel Tasarlanmış Sürücüler

Güçlü, yüksek verimli Class-D amplifikatör teknolojisi kesinlikle etkileyici görünüyor - ancak sürücü sisteminin hangi parçasını duyabilirsiniz? Biz asla sürücülerimizde (woofer ve tweeterlar) köşe kesmeyiz ve asla rafımızdan ne varsa onu çekmeyiz. LF (Düşük Frekans) ve HF (Yüksek Frekans) sürücülerimiz, her uygulama için özel olarak tasarlanmıştır - bu bizi rakiplerimizden ayırır. Bir Behringer aktif hoparlör aldığınızda, içerideki sürücülerin gerçekten profesyonel sonuçlar için diğer tüm elementlerle kusursuz bir şekilde performans göstermek üzere mühendislik tasarımı geçirdiğinden emin olabilirsiniz. C210, detaylı, ayrıntılı midler ve kristal netliğinde yükseklerle masif miktarlarda düşük uç çıkarır.


Olağanüstü Çok Yönlü

C210'in olağanüstü sadakati ve frekans yanıtı, halk konuşmacıları, vokalistler ve enstrümantalistler arasında favoridir. Kurulum ve işletme daha basit olamazdı, sadece bir mikrofon ve güç takın - ve gösteri başlasın. Ek aktif hoparlörler, arka paneldeki XLR Çıkış jakı üzerinden birbirine bağlanabilir.


Ses Değeri

C210, geri kalan kalabalığın üzerinde durur ve limitlere kadar itildiğinde bile olağanüstü performans sergiler. Hafif ve güçlü bir yapıya sahip olan bu Bluetooth yayınlayabilen, 200 Watt çift amplifikatörlü Class-D gücü, dahili MP3 oynatıcı ve DSP ile özel tasarım sürücüler içeren C210 aktif hoparlör, hem konuşma hem de müzik uygulamaları için idealdir - ve tüm bunlar bu sınıfta duyulmamış bir fiyata sunulur. C210'ı bugün yerel bayinizde deneyimleyin veya çevrimiçi olarak satın alın ve daha fazla profesyonelin neden Behringer aktif hoparlörlerine, mükemmel performansları ve olağanüstü değerleri için yönelmeye başladığını öğrenin.

Behringer C210 Aktif Hoparlör Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Aktif Hoparlörler Çok Satanlar