×
Behringer U-PHORIA STUDIO PRO Kayıt Paketi
3

Behringer U-PHORIA STUDIO PRO Kayıt Paketi

Marka: Marka Sahibi : Almanya Üretim: Üretim Yeri : Çin
  • En geç 20 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

U-PHORIA STUDIO PRO

Kendinizi ifade etmenin ideal yolunu mu arıyorsunuz? Her zaman ünlü bir yapımcı olmayı mı hayal ettiniz? O zaman podcasting cevaptır ve U-PHORIA STUDIO PRO paketi, yüksek kaliteli podcastler yapmanız, kendi müziğinizi üretmeniz ve ev kayıtlarınızı yapmanız için ihtiyacınız olan her şeyi içerir! Bu inanılmaz kayıt paketinde U-PHORIA UMC202HD USB ses arabirimi, C-1 kondenser mikrofon ve HPS5000 stüdyo kulaklıklarını bulacaksınız. Sadece favori DAW'nızı ekleyin ve kutudan çıkar çıkmaz çalışmaya başlayın!


UMC202HD

Bu hızlı USB 2.0 stüdyosu, mikrofonlar, gitarlar, bas ve klavyeler için tüm bağlantıları ile birlikte saniyeler içinde sonraki başyapıtınızı kaydetmenizi sağlar. Mükemmel bir vokali bilgisayar tabanlı DAW'nıza kaydedin, bunun için 2 adet inanılmaz saf, dünya sınıfı Midas tasarımı mikrofon ön yükselticisi, kondenser mikrofonlar için +48 Volt phantom güç, tümü stüdyo kalitesinde 24-Bit/192 kHz dönüştürücüler aracılığıyla en iyi ses kalitesi için gerekli. İster bir şarkı yazarı-şarkıcı olun, ister seyahatte bir prodüktör, ister bir gig'de geri vites pistlerini çalıştırmak için sert bir arayüz gerektirin, ultra-güvenilir U-PHORIA UMC202HD size dijital alanda parlamaya yardımcı olacak.


Stüdyo Kalitesinde C-1 Mikrofon

C-1 mikrofon, sesinizi inanılmaz gerçeklik, hassasiyet ve doğrulukla yakalamak üzere tasarlanmış profesyonel kalitede bir kondenser mikrofondur. C-1'in mükemmel kardioid alım deseni sayesinde mükemmel ses kaynağı ayrışması ve geri bildirim reddi sağlar, bu ultra düşük gürültülü mikrofon, her türlü kayıt senaryosu için mükemmel bir seçimdir. C-1, stüdyonuzun ihtiyaç duyacağı tek mikrofon olabilir.


Profesyonel HPS5000 Kulaklıklar

HPS5000 kulaklıklar, rahat bir dinleme deneyimi için gereken her şeyi sağlar. Kulak kapları, yüksek tanımlı bas ve süper şeffaf tiz sağlayan yüksek verimli kobalt kapsülleri içerir. Karışıklığı önleyen tek taraflı bir kabloya, ultra rahat bir başlığa ve 1/8" konektör için bir 1/4" adaptöre sahip olan HPS5000 kulaklıklar, akıllı telefonunuzdan mikser konsolunuza kadar her şeyle uyumludur.

Muhteşem Performans, Süper Uygun Fiyatlı

Muhteşem U-PHORIA STUDIO PRO kayıt paketi ile hemen yayına başlayın. Bu inanılmaz paket, bir U-PHORIA UMC202HD USB ses arayüzü, yüksek kaliteli HPS5000 kulaklık, harika ses veren C-1 stüdyo kalitesi bir kondenser mikrofon ve ihtiyacınız olan tüm kabloları içerir. Yerel Behringer satıcınıza danışın veya U-PHORIA STUDIO PRO'nuzu bugün çevrimiçi olarak alın ve küresel yayın devriminin bir parçası olun!


  • Profesyonel müzik prodüksiyonu, dijital ev kaydı ve podcast için ihtiyacınız olan her şey
  • Kutunun dışında tam bir kayıt stüdyosu alın, içerisinde U-PHORIA UMC202HD USB ses arayüzü, C-1 kondenser mikrofon, HPS5000 stüdyo kulaklıkları ve daha fazlası bulunmaktadır.
  • Midas Mikrofon Ön Amplifikatörlü, Ses Yüksek Kalitede 2x2, 24-Bit/192 kHz USB Ses Arayüzü
  • Üstün ses kalitesi için profesyonel, büyük diyafram kondenser mikrofon
  • Ultra geniş frekans tepkisine sahip yüksek performanslı stüdyo kulaklıkları
  • Dönebilen stand montajı, XLR mikrofon kablosu ve USB kablosu dahildir
  • Bilgisayarınıza ultra düşük gecikme ile 2 giriş / 2 çıkış akışı sağlar, Mac* OS X* ve Windows 7* veya daha yüksek sürümünü destekler
  • 3 Yıl Garanti Programı*
  • Almanya'da tasarlanmış ve mühendislik hizmeti verilmiştir

Behringer U-PHORIA STUDIO PRO Kayıt Paketi Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Kayıt Setleri Çok Satanlar