×

Boomwhackers BPXS Boomophone XTS Whack Pack Boomwhackers - Müzikal Boru Seti

  • En geç 6 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilecektir.
Kargo Ücreti 267,86 TL

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Boomwhackers BPXS Boomophone XTS Whack Pack

Müzikal Borular, 5 kişiden 5000'lik dev gruplara kadar kullanılabilen, yeni nesil perküsyonlardır. Basitçe anlatmak gerekirse 30 cm’den 80 cm’e değişen boylara, notalara göre akort edilmiş renkli plastik borulardır. Borulardan birini bir elinizde tutun, bir diğerine vurun ve müzikal bir ses elde edin. Düzenleyeceğiniz etkinlikle oldukça eğlenceli bir Müzikal Borular çalışmanız olacak.

Boomwhackers Boomophone XTS Whack Pack, yeni XyloTote Tube Holder, tokmaklı C Major Diatonic Scale 8-Tube Set, Whack-a-Doodle-Doo! Şarkı Kitabı ve Tube Caps'i birleştirir. Artık Boruları bir xylofon gibi çalabilir ve istediğiniz yere götürmek için hepsini rulo yapabilirsiniz!

XyloTote Tube Holder, 8 Boomwhackers boru tutar ve boruları yatay olarak, bir xylofon gibi çalmanıza olanak sağlar. 2 veya daha fazlası, daha geniş bir çalma aralığı için uçtan uca birleştirilebilir. Boruları, tokmakları ve kitabı tutmak için taşıma çantası olarak hizmet eder. Pamuk, elastik ve kanca-döngü sabitleyicilerden yapılmıştır.

Tokmaklar 11" uzunluğunda ve siyah kauçuk başlıklıdır.

Whack-a-Doodle-Doo! Şarkı Kitabı, Boomwhacket Boruları ile eşleşen renk kodlu müzik notalarına sahip çocuk şarkıları içerir. "Old MacDonald" ve "London Bridge" gibi tanıdık melodileri içerir.

Boomwhackers BPXS Boomophone XTS Whack Pack Boomwhackers - Müzikal Boru Seti Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Boomwhackers Çok Satanlar