Toplam Mini Forum: 8 - Toplam Mini Forum Yanıt: 1
Mesaj yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
8. fortresstall
Stoğa ne zaman gelecek. Bir kaç yıl oldu ve hala yok o kadar güzellerdi ki halbuki.
Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 0        Hayır : 0

7. ali yıldız beker

0.73 Jim Dunlop-Tortex-Sharp(sarı pena), özellikle solo çalmak için iyi bir pena. Soloyu atarken hızlı geçişlerde bile notayı ıskalamak imkansız. Ritim atarken alışmak gerekiyor, gitarın ince mi ve si tellerini çok ince çıkarıyor (ton olarak). Ritim atmak için el alışkanlığı gerekiyor, soloda dediğim gibi süper.

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 3        Hayır : 1

6. Mustafa Aksoy

Standart tortex 73mm ve gator grip 1.5 mm beraber aldım diğer penaları ritim için kullanıyorum solo da çok iyi sweeplerde de hızlı geçiş yapabiliyorsunuz. Ucu sivri olmasının avantajı. Gayet iyi bir pena solo için artık bunu kullanırım.

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 1        Hayır : 4

5. meriç kutlu bayram

Ucu zamanla eriyerek standart tortexe dönüşüp evrimini tamamlayan güzel bir pena.

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 2        Hayır : 3

4. B. T.

Öncelikle yorum yazan arkadaşlarıma söylemek istiyorum; "BU PENA RİTİM İÇİN DEĞİLDİR!!!!" dikkat ettiğiniz gibi pena sivri bir pena, yani tellere tek tek vurmak konusunda daha başarılı. Bu penayı alırsanız solo konusunda pek fazla sorun yaşayacağınızı sanmıyorum, ama ritim derseniz tavsiyem ucu sivri olmayan penaları almanızdır. Yararlı olabildiysem ne mutlu. :)

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 10        Hayır : 4

ali yıldız beker

Ritmini atan bu penada da atar, solo çalarken avantajlı olduğu doğru; ama pekala ritim de atılıyor, önemli olan ritimi atarken penayı kullanma şekli, usta işi yani.