×
Bu ürün, (üretimin sonlanması, distribütörlüğünün olmaması vb sebeplerle) satışa kapatılmıştır.

M-Audio Fasttrack C600 Ses Kartı

26272

14.709,38 TL (447,22 $)

M-Audio Fasttrack C600

BAŞLICA ÖZELLİKLER

  • Hassas, 6 giriş - 8 çıkış 24-bit / 96kHz ses kartı > ses kaynaklarını orjinal kalitelerine sadık kalarak kayıt edin
  • Panel üzeri kontroller ve adreslenebilir Multi butonu > yazılım içerisindekullandığınız favori fonksiyonlara tek tuşla anında erişim
  • Dahili monitör kontrol sistemi > mikslerinizin her türlü dinleme ortamı için kendilerini doğru ifade ettiğinden emin olun
  • Dahili DSP Reverb ve Delay efektleri ile neredeyse sıfır monitör mikseri > doğal ve etkileyici performanslar için ilham verin

Orjinal M-audio Fast-Track ses arabirimleri, sınıfında en çok satan ses kartı olarak*, kullanışlılık ve kalite anlayışında bir standart yaratmıştır. Yeni jenerasyon Fast Track C serisi ses kartları, fikirlerinizi profesyonel kalitede müziğe dönüştürmenin daha kolay bir yolunu sunuyor. Yaratıcılık sürecinde dikkatiniz dağılmadan dahili kontrol düğmeleri ile etkileyici performansları anında yakalayın. Yeniden tasarlanmış sinyal yolu sayesinde sesi tüm berraklığı ile kaydedin. Dahili monitör kontrolü ile mikslerinizin durumunu farklı hoperlör sistemlerinde kontrol edin. Favori müzik yazılımınızı , yeni Fast Track C serisi’nin sağladığı esneklik ile deneyimleyin ve özgürleşin.

*Kaynak: MI SalesTrak® raporları (Ocak 2008 - Ocak 2011)

Çalışırken Kendi Yolunuzu İzleyin



Fast Track C600, yaratıcı zihinler için ses kartının görevini yeniden tanımlıyor. Yaratıcı fikirlerin siz daha mouse’a uzanırken kaybolmasına izin vermeyin. Fonksiyonları yeniden tanımlanabilir transport tuşları ve adreslenebilir Multi butonu sayesinde favori fonksiyonlarınıza anında ulaşın. Örneğin, Multi butonuna bir defa basın ve doğrudan kayıda girin, ikinci bir defa basın ve kaydı durdurup kayıdın en başına dönün, üçüncü basışınızda ise yeni bir playlist* yaratarak yeni bir kayıdı başlatın. Sekiz basamağa kadar tanımlanabilen fonsiyon görevleri ile gerçekleştirebileceklerinizin sınırı yoktur. Bu fonksiyon atamalarını ASCII tipi emirleri destekleyen tüm programlarda kullanabilirsiniz. Dilerseniz önceden tanımlanmış çeşitli görev zinciri presetlerini de kullanabilirsiniz - Pro Tools, Ableton Live, Reason,  Logic ve Cubase için önceden tanımlanmış ayarlar.

Dahili DSP Efektleri ile Daha Etkileyici Performanslar


Vokal ve enstrüman kayıtları kuru bır şekilde yapıldığında çoğunlukla yorucu ve sıkıcı bir hal almaya başlayabiliyor. C600’ün üzerinde bulunan dahili MX Core DSP teknolojisi sayesinde kulaklıklara reverb veya delay efektleri gönderebilir ve kayıt sürecinde daha verimli performanslar elde edebilirsiniz. Tek bir düğmeyi çevirerek gönderebileceğiniz bu efektlerin yanısıra MX Core Mikser, son derece esnek kanal routing (yönlendirme) imkanı sunar.

Mikslerinizin İstediğiniz Gibi Duyulacağından Emin Olun
Mikslerinizi A/B metodu ile farklı monitörlerden dinleyebileceğiniz kullanışlı bir sistem arıyorsanız C600 bu ihtiyacınızı fazlasıyla karşılayacaktır. Dahili monitör kontrolü ile harici bir ekipmana masraf yapmanız gerekmez. Üç farklı set hoperlör ile kullanabileceğiniz gibi bir subwoofer ve beraberinde iki set hoperlör ile de kullanılabilir. Böylelikle final mikslerinizin farklı monitörlerlerde de harika duyulacağından emin olabilirsiniz..

İki Kulaklık Çıkışı



İster bir grup enstrüman, ister sadece vokal kayıtları alın, genellikle birden fazla kulaklık miksine ihtiyaç duymanız kaçınılmazdır. Fast Track C600 üzerinde bulunan birbirinden bağımsız iki kulaklık çıkışlarına, DSP mikser üzerinden istediğiniz kanalları yollayabilir ve arzu edilen dahili DSP efektleri yönlendirebilirsiniz. Müzisyenlerinizin kulaklarına ihtiyaçları olan doğru miksi yollayarak en iyi performansı garanti altına alın.

Üst Sınıf Ses Kalitesi

Fast Track C serisi ses kartları, Avid’in üst sınıf profesyonel ekipmanlarında kullandığı teknolojiden geliştirilerek, şimdiye dek üretilen en gelişmiş ve sesi en iyi işleyen M-Audio serisini oluşturuyor. Sinyal yollarından butik pre-amplilere ve hassas dönüştürücülere kadar bütünüyle üst sınıf bileşenlerle yaratılan C serisi ile elde edeceğiniz sound, kaynağını


bütünüyle sadık kalarak dijital ortama aktaracaktır.

Pro Tools SE ile Profesyonellerin Dünyasına İlk Adım
Beraberinde gelen Pro Tools SE yazılımı ile 24 adete kadar ses ve sanal enstrüman kanalı kullanarak hayranlık uyandıran prodüksiyonlara imza atın. 100’ün üzerinde sanal enstrüman, EQ, reverb ve yaratıcı efektler bu yazılımın içerisinde sizi bekliyor.

ÖZELLİKLER

Son derece temiz ve berrak 24-bit 96 kHz ses kalitesi

  • 6-giriş / 8-çıkış
  • 4 adet Yüksek kaliteli mic/line kombo giriş (Arka panel)
  • 2 adet 1/4" enstrüman giriş (Ön panel)
  • Her iki mikrofon girişi için ayrı 20 dB pad düğmesi
  • 48V phantom power
  • Monitör kontrollü 6 balanslı analog çıkış
  • Bağımsız seviye kontrollü iki kulaklık çıkışı
  • S/PDIF dijital I/O
  • 1x1 MIDI I/O

Dahili DSP ile reverb ve delay efektli "near 0 latency" monitoring

  • En sık kullanılan kontrollere doğrudan ve kolay ulaşım
  • Ana seviye ve kulaklık seviye kontrolleri
  • Hoparlör seçimi
  • 5 adet yeniden atanabilir transport tuşu
  • Atanabilir genel amaçlı düğme
  • Her türlü yazılım ile tam uyum
  • Direct Monitor imkanı
  • USB V2.0 beslemeli (USB 3.0 uyumlu)
  • Protools SE


SES KARTI ÖZELLİKLERİ
Toplam I/O6 x 8
Analog Giriş4 (Balanslı - Balanssız)
Analog Çıkış6 (4 Balanslı TRS)
48V Phantom PowerVar
Çözünürlük24-Bit 96KHz
ADATYok
S/PDIFCoaxial
Midi I/O1 In - 1 Out
Wordclock I/OYok
Kulaklık Çıkışı1 x Kontrollü
BağlantıUSB 2.0
Bus poweredEvet
Entegre Kontroller
YazılımlarPro Tools SE
Hardware Direct MonVar
Mikrofon Preamp4 x Combo (Mikrofon - Enstrüman)
SürücülerPC - Mac - Universal
Ek ÖzelliklerDSP destekli 0 latency monitor mixer / Monitoring / Transpot control


M-Audio Fasttrack C600 Ses Kartı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Ses Kartları Çok Satanlar