×

Planet Waves PW-AMSGRA-20 American Stage Guitar Cable 6 metre Enstrüman Kablosu (6 mt)

Marka: Marka Sahibi : Amerika
36963

2.128,69 TL (63,73 $)

%10 kampanyalı fiyatı

1.915,82 TL
  • En geç 22 Nisan Pazartesi günü kargoya verilecektir.
Kargo Ücreti 55 TL ( Ivır Zıvır Kargo Kampanyası )

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

İlgili Opsiyon
: 6 metre
Kablo
: Kablo Var
Kablo Uzunluğu
: 6 metre
Konnektör Şekli
: Çivi
Konnektör Şekli
: L
Konnektör Tipi
: 6.35mm Mono Erkek (TS)

Gitar / Enstrüman Kablosu, TS Erkek 1/4 " TS Erkek 1/4"  Sağ Açılı, Audiophile Kalitesinde Tel ve Özel Tasarımlı Neutrik Konnektörler - 20 "

Planet Waves Amerikan Stage Kabloları sesinizin en iyi şekilde aktarılmasını sağlar. Derinlerde, alt gitar / enstrüman kablolarının, enstrümanınızdan ayrılmadan önce tonunuzu ezebileceğini biliyorsunuz. Bunun olmasına izin vermeyin! American Stage kablolarında, Audiophile kalitesinde teller ve özel tasarımlı Neutrik 1/4 inçlik girişler kullanılır. Bu girişler, sağlam bir bağlantı sağlar ve değerli sesinizi amfinize veya DAW ye bozulmamış berraklığa sahip bir şekilde iletir. Sahnede ve stüdyoda - gitar, klavye, bas veya başka bir elektrikli enstrüman çalıyor olun; sinyalinizi iletmede Planet Waves American Stage Kablolarına her zaman güvenebilirsiniz.

Bir Bakışta Planet Waves Amerikan Sahne Kabloları Gitar / Enstrüman Kablo:

  • En iyi malzemeler = Daha iyi ses
  • Her bağlantınız problemsiz
  • Senin tonun - tam olarak istediğin şekilde

En iyi malzemeler = Daha iyi ses

Planet Waves Amerikan Stage Kabloları, audiophile kalitesinde iletken kablo ve orijinal Neutrik konnektörler gibi alanında en iyi malzemelerle üretilmiştir. Bu sizin için daha iyi ses anlamına gelir. İster gitar, klavye, bas veya başka bir elektrikli enstrüman çalıyor olun, Amerikan Stage kabloları, yüksek bir sadakatle tonunuzu artırır. Planet Waves, Amerikan Stage Kablolarında, Amerikan sahne standartlarını kullanarak, sahne tellerini ve sahnenizde veya stüdyo performansınızda ısınmayacak olumlu bir bağlantıyı oluşturmak için tasarlanmış özel girişler kullanıyor.

Her bağlantınız problemsiz

American Stage Kablolar için ön tasarım çalışmasında, Planet Waves yüzlerce 1/4 inçlik enstrüman jackları üzerinde çalıştı ve kullanıcı yorumlarında birçok kullanıcının, girişlerde takılmayı engelleyecek kadar uzun bir mandal eksikliğinden dolayı kayma olduğunu tespit etti. Planet Waves, American Stage GeoTip (Geometrik Uçlu) TS girişleri, herhangi bir jack için olumlu bağlantı sağlayan bir uç şekline sahiptir - Uçlar ne kadar kapalı olursa olsun. Bu özel konnektörler, Lichtenstein'daki son teknoloji tesislerinde Neutrik tarafından üretilmektedir.

Senin tonun - tam olarak istediğin şekilde

Planet Waves Amerikan Stage kabloları, gitar, bas veya klavye sesinizi amfinize veya DAW'ye kristal berraklığında verir. Sinyal doğruluğu hakkında konuşuyoruz ve Planet Waves Amerikan Stage Kabloları bunu sağlar. Bu çok önemli. Kalitesiz ses kablolarını kullanarak sesinizi riske atmayın. Kulaklarınız açın ve Planet Waves American Stage kablolarının farkını anlayın.

Planet Waves, Amerikan Stage Kabloları Enstrüman Kablo Özellikleri:

  • ABD'de üretilen Audiophile kalitesinde iletken tel
  • Cihazınızın doğal tonlarını sıfır parazitle yeniden üretir
  • ABD'de sadece en iyi malzemeler kullanılarak üretilir.
  • Özel olarak hat içinde lehim işlemi, tel ve giriş arasında kalıcı bir bağ oluşturur
  • İnanılmaz güç ve dayanıklılık ile net bir bağlantı elde edersiniz

Planet Waves PW-AMSGRA-20 American Stage Guitar Cable 6 metre Enstrüman Kablosu (6 mt) Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Enstrüman Kabloları Çok Satanlar