Toplam Mini Forum: 4 - Toplam Mini Forum Yanıt: 0
Mesaj yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
4. H. B.

Akustik gitarım için almıştım, volume namına bir şey katmadı. Dahası ürünü tanıtan bir videoya "Bence değişen bir şey yok" diye yorum yaptım. Adam "Ben de bir farklılık algılayamadım" diye cevap verdi. Feedback için alınacaksa kapaklar var.

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 1        Hayır : 0

3. onur elibol
Arkadaşlar klasik gitarıma takmayı düşünüyorum... Fakat bu aletin özelliği daha çok bir sisteme bağlıyken mi yoksa akustik olarak bir sisteme bağlamadan da tonu düzenleyip volume arttırabili yormu? cihaza bağlamadan da işe yarıyorsa evet yaramıyorsa hayırı işaretleyin...
Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 5        Hayır : 1

2. H. B.

Büyük kasa bir akustiğim var, en büyük jumboların bir küçüğü sanırım, o-portu taktım ama açıkçası ben bir fark göremedim, ne volume, ne ton değişmedi, tabi belirtmem gerek ki benim gitarım düz ve ben sadece ses yükseltici olarak kullanmak istedim bu ürünü, yani feedback'i önlüyor mu bilmiyorum.

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 2        Hayır : 7

1. U. Y.

Muhteşem bir icat. Mühendislik harikası. İnanılmaz bir şekilde nac-4'ümün volümünü arttırdı ve feedback azaldı. Hiçbir dezavantajı yok, halen inanamıyorum şoktayım. Sahnede klasik gitar kullanan arkadaşlara şiddetle small unu tavsiye ediyorum.

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 15        Hayır : 8