Toplam Mini Forum: 25 - Toplam Mini Forum Yanıt: 3
Mesaj yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
25. R.K.

Merhaba arkadaşlar. Bu gitarla Fender stratocaster 50's classic players arasında kaldım iki gitar arasında ne gibi farklar vardır. Yardımcı olursanız çok sevinirim. 50's classic players için evet, bu gitar için hayır

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 2        Hayır : 10

24. Santana

GnR, Ac/Dc, Rhcp, Janis Joplin, Srv, Steve Vai ve daha çok kişileri dinliyorum. Kısacası her türden. Bu gitar ve Epiphone Tribute Les Paul Standard arasında kaldım. Bu gitar için evet, Epiphone için hayır derseniz sevinirim.

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 32        Hayır : 19

23. D. D.

Special ile Standard arasındaki farkı rica etsem birisi yazabilir mi? Teşekkürler.

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 3        Hayır : 11

onikiyebirvar

Standard serisi hardcase ile geliyor, Special gigbag Standard serisinde Custom Shop Fat '50s manyetik var, Special serisinde Texas Special Standard serisinde normal headstock var, Special serisinde CBS dönemi large headstock. Paran varsa standardı seçmeni tavsiye ederim.

22. V. Ç.

Merhabalar bu gitarla uygun bir dist. pedalı ile Iron Maiden, Malmmsten vb. tarzda müzik yapılabilir mi? Daha yüksek gain elde edebilir miyim kısaca?

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 39        Hayır : 16

21. kilic.

Ben punk yapıyorum bu gitarda ramones green day sum 41 tarzı... Arada birde sıkılınca metal soloları atmak istiyorum, bu gitar uygun mudur? Uygunsa evet derseniz sevinirim.

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 16        Hayır : 37