Toplam Mini Forum: 26 - Toplam Mini Forum Yanıt: 10
Mesaj yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
26. sarpkaan

beyler cort kx 100 mü? alayım bunu mu? bu için evet, cort için hayır

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 3        Hayır : 0

25. LetheanTWOK

Urun harika, bir suredir kullaniyorum fakat ses bolumunde elif yilmazin attigi parca benim asil derdim o ne bilen var mi tanidigim herkese sordum bulamadim ne oldugunu

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 3        Hayır : 2

24. D. T.
Merhaba. Heavy Metal ve sıfırdan başlamak için bu gitar mı Ibanez grg 170dx mi? Özellikle solo egzersizlerinde hangisi daha rahattır? Bunun için Evet Ibanez için Hayır tıklayın lütfen. Şimdiden teşekkürler.
Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 6        Hayır : 2

LetheanTWOK

Ibanez gio kullandigim en rahat klavye (pahali gitarlar alamadim elime les paul haric) fakat sweep picking gibi ekstrem tekniklerle ugrasacaksaniz bu cok daha iyi ve low tuningler icinde daha iyi genel olarak daha iyi ayni segment ibanezlerden ama yok ben standart unlu parcalari calip asiri tekniklere kacmiyacagim diyorsan ibanezlerin klavyesi daha rahat (bazilarinda dip ses olabiliyor ona dikkat etmeni tavsiye ederim bu gitarda dip ses sorunu yok).

23. O. S.

Arkadaşlar merhabalar, gitara yeni başlayacağım ve dinlediklerim genellikle death metal, senfonik metal, progressive metal, black metal ve hard rock türlerini ağırlıklı olarak dinliyorum sizce bu türler için SGR by Schecter C1 ise evet, Jackson JS 11 ise hayır'ı seçer misiniz? Ayrıca nedenini de yazarsanız çok sevinirim.

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 12        Hayır : 5

22. GnK
Merhaba arkadaşlar, gitara yeni başlayacağım. Alternatif rocktan heavy metale kadar dinliyorum. Bu ürün ve Jackson JS11 arasında kaldım. Bu ürün için evet JS11 için hayır der misiniz?
Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 15        Hayır : 9