Toplam Mini Forum: 40 - Toplam Mini Forum Yanıt: 1
Mesaj yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
40. B. V.
Dostlar İbanez GSA60-Gio için "evet" Squier affinity fat strat hss için "hayır"
Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 6        Hayır : 0

39. Pemo2

Merhabalar elektro gitara yeni başlıyorum duman, Camel, Pink Floyd arada sırada Led zeppelin çalmayı düşünüyorum. Rock ağırlıklı olacak tarzım bu grupların tonlarını yakalayabilir miyim? Gitar rahat mıdır? Bu arada anfiyi Black star v10 2 düşünüyorum istediğim tonu yakalamak için uygunsa "EVET" değilse "HAYIR" Hersek teşekkür ederim.

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 9        Hayır : 1

38. ensargurdal
Gitar sıkıntısız. Tonları ve klavyesi gayet iyi. Bu fiyat aralığında alınabilecek en iyi gitarlardan.
Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 16        Hayır : 3

37. Nebukadnezar

Öncelikle herkese iyi sabahlar. Elektro gitar'a yeni başlamak istiyorum, daha önce herhangi bir müzik aleti çalmadım, bütçem amfi dahil maximum 900 tl. Amfi kaliteli almak istiyorum. Aklımda Marshall MG10 veya Marshall Mg15 var. Çalmak istediğim müzik tarzı Led Zeppelin, Jeff Beck, Eric Clapton, Jimi Hendrix, Erkin Koray, kısacası Blues Rock, Folk, Country tonlarında çalmak istiyorum. 3-4 günlük araştırmalarım sonucu bütçe dahilinde Ibanez Gsa60 ile Squier Bullet Strat HSS arasında kaldım, bu iki gitar dışında önerebileceğiniz başka bir gitar varsa mesaj olarak veya buraya yanıt olarak yazarsanız çok memnun olurum. Bu gitar için "Evet" - Squier Bullet Strat Hss için "Hayır"a basabilirsiniz.

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 22        Hayır : 10

ferhat arslan

Cort M500 sana çok daha uygun olur, eğer hala gitar almadıysan biraz daha kasıp Cort M500 al. Ama gsa 60 da yeni başlayan gitaristler için biçilmez kaftan, ben de bu gitarla başladım tuşeye her türlü cevap veriyor.

36. osman kara

Dostlar tarzım hemen hemen her türlü şeyler bu gitar işimi görür mü? yoksa Squier veya Jay Turser'lere mi bakmalıyım? Bu evet, diğerleri hayır. Eksradan tavsiyeniz olursa mesajıma yorum yapın lütfen.

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 18        Hayır : 7