Toplam Mini Forum: 3 - Toplam Mini Forum Yanıt: 0
Mesaj yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
3. Applause

Evde lambalı amfinin ses düzeyi sorunsalı nedeniyle aylardır sıkıntı içindeydim. Çözüm olarak bunu aldım. Referans kulaklık ile kullanıyorum. Kesinlikle harika. Çok başarılı şekilde taklit etmişler. Şüphe duymadan alabilirsiniz. Fazlasıyla tatmin edecektir. Almadan modellerini iyi araştırın. Müzik türünüze uygun olanı alın. Ac30’un clean tonu iyi, drive kısmı ise gain’i açılmış overdrive gibidir. Eğer metal çalacaksanız diğer modellere yönelin. 3 seçenekten oluşan efekti var. Tremolo, tremolo reverb, delay. Ya da efektleri kapatıp kullanabiliyorsunuz. Ürün fiyatının üstünde iş yapıyor. F/p ürünü.

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 3        Hayır : 0

2. M. A.

Niye yorumlar bu kadar az bilmiyorum ama ürün gerçekten çok güzel, parasını sonuna kadar hak ediyor. Benim gibi amfi kullanamayacak durumda iseniz kesinlikle öneririm. Tek kötü tarafı dışı kaliteli hissettirmiyor, daha güzel bir bir malzeme kullanılabilirdi, kırılacağından değil, kalitesiz bir ürün havası katıyor.

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 10        Hayır : 0

1. jammer
Sessiz pratik yapabilmek için harika bir alet. İlk versiyonuna göre daha hassas kontrolleri, chorus, reverb ve delay efektleri ayrıca da midboost gibi avantajları var. Jack 360 derece dönebiliyor, diğeri gibi sabit değil. Bir başka özelliği de kullanmayı bıraktıktan 30 dk sonra kendini kapatıyor. Ama alacak arkadaşlara bunun yerine amPlug 2 Classic Rock modelini tavsiye ederim.
Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 12        Hayır : 3