Toplam Mini Forum: 43 - Toplam Mini Forum Yanıt: 1
Mesaj yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
43. soJqeR

Daha önce kullandığım teller arasında en berbat tel, sakın almayın daddario iyidir gibisinden aklınızda bulunmasın. Daha dün taktım 1 saat kullandım kılıfına koydum. Bugün elime aldığımda alttaki 3 tel pütür pütür olmuştu. Oksitlenme desek hava alacak yeri yok. 4 Tl ye alicenin telleri var onlar buna göre kat kat iyi.

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 4        Hayır : 8

opethianskies
Dostum, telleri alıp çalıp bırakmak yetmiyor telin korozyonunu önlemek için, nemli bir bölgede yaşıyorsan paslanma kaçınılmaz oluyor. Planet Waves'in beyaz tel solüsyonu var onunla telleri silip kullanabilirsin.
42. h.osman.erdogan

Vasatın altında bir tel, almanızı tavsiye etmem. İki tane aldım, ikisinin de mi teli koptu.

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 10        Hayır : 5

41. Y. A.

Yaklaşık 2-3 ay önce kalın Mi (042) teli aldım. Koptu ve ilk taktığımda kalın geldiği için çızırtı yapıyordu. Ya yanlış kalınlıkta teldi 046 veya 040 almam lazım ki yok.

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 1        Hayır : 6

40. E. D.

Daha uzun süre tel kullanmak istiyorsanız Ernie Ball'u öneririm. Ton olarak da kullanım ömrü olarak da Daddario'dan daha üstündür derim.  Eğer 6 ayda bir falan değiştireyim diye düşünüyorsanız Elixir'e yönelin ancak bir takım teli 6 ay kullanmak tonunuzdan çalmaktan öte bir şey değildir. Ayrıca Elixir'ler muadillerinin yaklaşık 2-3 katı fiyattadır. Açıkçası ben memnun kalmamıştım bu tellerden. Yalnız belirteyim ki Mydukkan'ın fiyatı çok uygun. Dışarda 22 liraya satıyorlar Daddario'nun bu takımını.

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 5        Hayır : 7

39. Nn

Telleri yeni taktım. Şimdi ilk günden normal yumuşacık bir tel sesi etkiledi. Güzel tel. :D

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 4        Hayır : 2