Toplam Mini Forum: 10 - Toplam Mini Forum Yanıt: 0
Mesaj yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
10. Atakan Ulubay
Elektro ve akustik gitar çalıyorum, nota bilgimde fena sayılmaz. Bu kitabı alsam bas gitarımı geliştirmek için bana yardımcı olur mu?
Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 7        Hayır : 1

9. Cem Yağ

Kitap şimdi elime geçti, detaylı incelemedim ama şöyle bir sayfa sayfa bakayım dedim. Tab ağırlıklı biraz, ön yargı olacak ama tab ağırlıklı olduğunu bilseydim gerçekten almazdım. Tabi bu ön yargı, tabların üzerinde notalar var ne denli sağlam bilgiye dayanılmış bilemem, bunu tam inceledikten sonra göreceğim. Aslında anlatım kalitesine güveniyorum ama tablar işi bozmuş. Ne de olsa gerçek müzisyenlik yolunda ilerleyenlere göre değildir tab.

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 27        Hayır : 48

8. Celal ABAY

Yarım saatte bitirip de bir şey katması çok da mümkün değil. Ben iki yıl önce aldım ve çok faydalı egzersizler var. Bass gitar adına oldukça zengin de bir içeriği var. Ayrıca içinden çıkan sample CD' si ile de sesleri dinleyerek takit edebiliyor ve egzersizi daha iyi yapabiliyorsun...

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 30        Hayır : 6

7. hightower

Herhangi bir bas geçmişim yok fakat solo gitardan bas gitara geçiş yaptım. Bu kitap 3 saat önce geldi elime ve yarım saat önce bitirdim. Çok da bişey katmadı bana.

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 17        Hayır : 85

6. H. Ş.

Nesih Onur'un bas gitar metodu kitabından daha mı iyi?

Bu Yorum Doğru Mu?

Evet : 28        Hayır : 64