Görüş ve yorumlar (toplam 4 yorum)

Yorum yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
1. Bera Eren 21.07.2022 04:53:29
Ürüne Sahip
Müzik Deneyimi : Belirtilmemiş
Müzik Tarzı : Stoner Rock & Stoner Doom Metal / Heavy Psych & Psychedelic Rock

Sağlam malzeme ve yüksek sustain. Fiyatına göre tam anlamıyla ürün performansı.

Ürün hakkındaki yorumunuz?
Yorumun ayrıntıları için tıklayınız

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 0 Hayır : 0

2. scbatsky 1.12.2019 22:46:40
Ürüne Sahip
Müzik Deneyimi : Grupta Çalıyor
Müzik Tarzı : Metal,Rock,Alternatif

Eskiden jack kablolarına çok önem vermezdim her şey amfi ve gitarla alakalı zannederdim ama yanılmışım, aklıma estiği için almıştım ve kullanmaya başladığım ilk andan beri aldığım ses değişti. ne bir cızırtı var ne bir dip ses, pürüzsüz. düşünmeden alın.

Ürün hakkındaki yorumunuz?
Yorumun ayrıntıları için tıklayınız

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 2 Hayır : 0

3. DX 10.09.2017 13:23:48
Ürüne Sahip
Müzik Deneyimi : Yeni başlayan
Müzik Tarzı : Metal,Rock,Blues

Arkadaşlar önceden bir kaç çeşit kablo kullandım fakat çoğunda zar zor tonu alabiliyordum. Bu kabloyu bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım. Kullandığım ilk andan itibaren doğru seçimi yaptığımı anladım. Dip gürültüsü yok ve uzunluğu vs. çok iyi. Rahatlıkla satın alıp uzun süre kullanabileceğiniz bir kablo şiddetle tavsiye edilir.

Ürün hakkındaki yorumunuz?
Yorumun ayrıntıları için tıklayınız

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 4 Hayır : 0

4. Engin Aşcı 20.07.2015 13:42:30
Ürüne Sahip
Müzik Deneyimi : Profesyonel müzisyen
Müzik Tarzı : Blues,Rock,Hard Rock,Funk,

Kesinlikle çok sağlam ve tonu çok iyi ileten bir kablo. Ne kadar uzun zamandır kullandığımı hatırlamıyorum bile, tahminen 2008 veya 2009 yılından beri elimde, çok büyük profesyonel sahnelere çıktım, stadyum konserlerinden tutun da büyük festival konserlerine, leş bar sahnelerine kadar. Ne bir ezilme, ne bir karışma hiç bir problemle karşılaşmadım. Sağlamlığı ve kullanışlılığı muhteşem. Ayrıca neden bilmiyorum, kir toz da tutmuyor kablo. Diğer kablolar sahnede kirden resmen renk değiştirirken bu hep tertemiz kalıyor. Sadece L ucu strat tipi gitar girilşerine uymuyor. Belirtmem gereken en önemli sorun bu. Ancak ben düz ucu gitarda, L ucu da pedalboardda kullanıyorum, özellikle o ucun L olması sahne ullanımında büyük avantaj. Ton kalitesinden söz edecek olursak, kesinlikle muhteşem ve profesyonel sahne kabloları ile eşdeğer. Bilenler bilir, büyük sahnelere çıktığınızda sesçi arkadaşlar size neutrik veya amphenol uçlu klotz marka kablolar verirler ki bunlar endüstri standartı kablolardır. Ben de defalarca bu kablolar ile kıyaslama fırsatına sahip oldum ve en ufak bir tonal eksiyle karşılaşmadım ve coil tasarımın sahne kullanımındaki pratikliği ve avantajları sebebiyle her seferinde kendi Vox kablomu tercih ettim. Bi gün ikinci bi kablo ihtiyacım oldu ve gidip yine bu kablodan aradım fakat bulamayınca Fender Custom Shop Tweed kablo aldım. Eve gelip denediğimde Fender kablonun tizleri çok net bir şekilde öldürdüğünü, daha doğrusu tıraşladığını gördüm. Benim için büyük hayal kırıklığıydı. Vox kablo ile bir kaç defa arka arkaya değiştirip kıyaslayınca Vox un ne kadar güzel ton verdiğini bir kez daha anladım ve hemen gidip Fender kabloyu geri verdim, eşdeğer başka kablo da bulamadığım için gidip Amphenol uçlu Klotz kablo aldım. Gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz, verdiğiniz parayı sonuna kadar hak eden muhteşem bir kablo. Özellikle standart düz kablolara alışkınsanız sahnede coil tipi kablo ile çok rahat edecek ve iyi ki almışım diyeceksiniz.

Ürün hakkındaki yorumunuz?
Yorumun ayrıntıları için tıklayınız

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 7 Hayır : 0