Görüş ve yorumlar (toplam 2 yorum)
Yorum yazabilmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
1. B. A. 3.02.2021 13:12:58
Ürüne Sahip Müzik Deneyimi : Belirtilmemiş Müzik Tarzı : Belirtilmemiş Ürünü sipariş verdikten sonra her aşamayı bildirdiğiniz ve hızlıca kargoya verdiğiniz için myDukkan ekibine teşekkür ederim. Ürün, evde etüd çalışması yapayım veya komşumu rahatsız etmiyim diyenler için biçilmiş kaftan. Ben ses sistemime aux ile bağlayarak kullanıyorum, fiyatına göre kaliteli ve fazla fazla tatmin ediyor.
Yorumun ayrıntıları için tıklayınızÖzellikleri/Kullanım KolaylığıSes KalitesiKullanılan Malzeme & SağlamlıkGenel DeğerlendirmeKullanıcı desteğiBu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet : 0 Hayır : 0
2. erdiors 20.06.2017 22:15:34
Ürüne Sahip Müzik Deneyimi : Grupta Çalıyor Müzik Tarzı : Metal, Rock, Blues Yaklaşık 1 aydır ürüne sahibim. Yolculukta yanımda olmasını istediğimden almıştım, görevini gayet yerine getirdi. Marmara Denizi ortadasında feribotta dahi gitar çalabildim. Kaybolma veya çalınma durumunda eğer koşullar uygun olursa kulaklık amfisi olarak daha kaliteli bir benzeri olmadığından tercih ederdim. Tabii detay olarak; bu amfi "Vay deli tonu var.", "Vay baslara gel." falan denecek bir amfi değil, tonu güzel tabii ama, bu daha çok ihtiyaç durumunda orada olması için bir adaptör gibi.
Yorumun ayrıntıları için tıklayınızÖzellikleri/Kullanım KolaylığıSes KalitesiKullanılan Malzeme & SağlamlıkGenel DeğerlendirmeKullanıcı desteğiBu yorum size yardımcı oldu mu?
Evet : 3 Hayır : 0