×
Rigotti Hot and Swing Reeds for Bb No:1 Klarnet Kamışı
4

Rigotti Hot and Swing Reeds for Bb No:1 Klarnet Kamışı

Marka: Marka Sahibi : Fransa
  • En geç 29 Nisan Pazartesi günü kargoya verilecektir.
Kargo Ücreti 55 TL ( Ivır Zıvır Kargo Kampanyası )

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo
Bb Clarinet için Rigotti Hot ve Swing kamışları hassasiyet ve oynanabilirlik açısından en iyiyi temsil ediyor. Bu kamışlar tutarlı, odaklanmış ve dayanıklıdır. Yunan veya Türk halk müziği için ton ve tutarlılık konusunda idealdirler, ancak Dixie ve Klezmer de dahil olmak üzere diğer birçok klarnet deyimlerine de uygundurlar. 12'lik kutu. 1.5 ile 5 arasındaki kuvvetlerde mevcuttur.

En İyi Baston
Rigotti, itibarlarının bir kısmını malzemelerine borçludur. Fransa'nın Var ve Cogolin bölgeleri bastonları dünyanın en iyileri arasındadır. Tüm yıl boyunca korunan geniş bir alanda nehirler ve akarsularla birlikte yetişir.

Kesme
Rigotti Gold sazları, kış ayından sonra Aralık ayından Mart ayına kadar dört ay boyunca kesilir. Kamış olgunluğa ulaştığında (iki yıl sonra 26 cm ila 32 cm çapında yedi ila sekiz metreyi ölçtüğünde), kürleme için açıkta bırakılır. Sazlıkların üzerindeki çalışmalar aşamalara ayrılmıştır: Rigotti, tabandan sadece 2 veya 3 metre uzakta (kalanlar ya yakılır ya da bambu olarak kullanılır) tüm aşırı ve 'tüyleri' atar. Daha sonra tüpler kesilir (tabandan başlayarak, sonra her bir tüp belirli bir cihaza kalibre edilir.

Rigotti Hot and Swing Reeds for Bb No:1 Klarnet Kamışı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Klarnet Kamışları Çok Satanlar