×
Bu ürün, (üretimin sonlanması, distribütörlüğünün olmaması vb sebeplerle) satışa kapatılmıştır.

Telefunken Elektroakustik ELA M 270 Condenser Mikrofon

Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Amerika
24898

789.052,77 TL (23594,1 $)

Telefunken Elektroakustik ELA M 270 - Condenser Mikrofon

Kardioid, Omni ve Figür8 Patern Kapasitif Stereo Mikrofon..

TELEFUNKEN GmbH tarafından üretilmiş nadir mikrofonlardan bir diğeri stereo ELA M 270'dir. 101 seri numarasına sahip olan mikrofon 1980li yılların başında Avrupa'da bulunmuş ve Amerika kıyılarına getirilerek uzun yıllar dünyanın en ünlü mikrofon koleksiyonuna sahip Ocean Way stüdyolarında bir mücevher olarak baştacı edilmiştir.

TELEFUNKEN Elektroakustik bu sıradışı kayıt teknolojisi parçasının tasarımını yeniden şekillendirip kayıt endüstrisine sunmak için satın aldı. Bugün, bahsi geçen orijinal ELA M 270 Nashville Blackbird stüdyolarında dinlenmekte, ancak TELEFUNKEN Elektroakustik sayesinde siz kendinizinkine de sahip olabilirsiniz.

ELA M 270, ELA M 251E modelin stereo versiyonu olmakla birlikte çok limitli olup, en zorlu uygulamaların üstesinden gelmek isteyen ses kayıtçıları için sipariş verilmesi durumunda özel olarak üretilmektedir.

ELA M 251E, genel olarak yüksek-çözünürlük kayıt teknolojisinin değerlendirme kıstası olarak kabul edilmiştir. Şirketin ELA M 270 ürünüde aynı ayrıcalıklı sonik performansı stereo bir pakette sunmaktadır. X/Y, M/S ve Blumlein tekniklerine mükemmel uyumluluktadır. ELA M 270 mikrofonda seçilebilir kardioid, omni veya figür8 kutupsal şekil içeren iki kapsül bulunmaktadır.

Her TELEFUNKEN ELA M 270 stereo mikrofon sipariş üzerine üretilmekte ve kullanılan her komponent mikrofonun optimal stereo performansı sağlaması adına mükemmel şekilde eşleştirilmiştir. Bunların birleşimi, elde edeceğiniz kayıtlar ile iki adet TELEFUNKEN ELA M 251E sahibisiniz gibi ayrıcalıklı sonuçlara ulaşmanıza izin verecektir.

TELEFUNKEN Elektroakustik size üstün stereo kayıtlar deneyimlemeniz için en kaliteli imkanı sağlamakta: ELA M 270

Teknik Özellikler
Tip:
Kapsül:
Frekans Aralığı:
Kutupsal Şekil:
Hassasiyet:
Empedans:
SPL:
Eşdeğer Gürültü Seviyesi:
Lamba Tipi:


Ürünle ilgili bağlantılar

Telefunken Elektroakustik ELA M 270 Condenser Mikrofon Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Condenser Mikrofonlar Çok Satanlar