×
Bu ürün, (üretimin sonlanması, distribütörlüğünün olmaması vb sebeplerle) satışa kapatılmıştır.

Purus Tip3 Yeşil Pelesenk TS - Thickness Slim Pena

Marka: Marka Sahibi : Türkiye Üretim: Üretim Yeri : Türkiye
36866

27,00 TL

İlgili Opsiyon
: TS - Thickness Slim
Görsel
: Marka-Logo
İçerik
: 1 adet
Kalınlık-Boyut
: Thickness Slim
Materyal
: Ağaç
Tür
: Standart Penalar

Purus Tip3 Yeşil Pelesenk - Pena

Yeşil Pelesenk :

Zeytin ağacına benzemekle beraber daha orta frekans yoğunluklu bir tınısı var. Caz müziği ve akustik gitar soloları için uygun.

PURUS olarak penalarımızın malzeme seçiminde, gitar yapımında yıllar içinde edinilmiş eşsiz bir tecrübeden faydalanıyoruz. Bugüne kadar gitar yapımında pek çok farklı malzeme denenmiş ancak doğallığı ve ortaya çıkan sesin tınısı nedeniyle gitaristlerin tercihi her zaman ağaçtan yana olmuştur.
Ağaç, pena yapımında da benzer bir sonuç vermekte ve kullanılan diğer organik olmayan seçeneklerin yanında ideal malzeme olarak karşımıza çıkmaktadır. Her malzeme, gitar tellerine dokunuşta farklı tınılar yakalamamızı sağlarken ağaç penalar, elde edilen ses kalitesini arttırmaları ve tonu farklılaştırmaları ile ön plana çıkmakta ve PURUS tarafından tercih edilmektedirler.

Hassas İşçilik & İdeal Form

PURUS Penalarda klasik pena formu daha da mükemmelleştirerek, tutuş rahatlığını ve tellerde rahatlıkla hareket edebilmeyi üst düzeye çıkarmayı hedefledik. Ağaç malzeme, penanın tutuşunu rahatlatırken, uç kısımda yer alan S formu penanın tellerde rahatça hareket edebilmesini sağlamaktadır. Ayrıca tek tek elde şekillendirilen ve hassas bir şekilde parlatılan her bir pena için yapılan polisaj işlemi neticesinde ortaya çıkan nihai yüzey, takılmayı ortadan kaldırmakta ve tellerde kayarak hareket etme imkanı kazandırmaktadır.

Eşsiz Görsellik

PURUS Penaların, her birinin görsel açıdan da özel olmasını istiyoruz.  Penaların yapımında kullanılan doğal malzeme ve elde gerçekleşen üretim süreci görsel açıdan eşsiz yüzeyler ortaya çıkarmaya imkan sağlamaktadır. Ağaç dokusu, her bir penanın yüzeyine farklı şekilde yansımakta ve bunun neticesinde hiç bir pena birbirine benzememekte ve farklı bir doğal güzelik taşımaktadır. Bundan dolayı her bir PURUS pena, koleksiyonunuzda ayrı bir yer bulacaktır.

Kalınlık Seçenekleri :

  • TS : 1.50 mm - 2.50 mm
  • TT : 2.51 mm - 4 mm

Doğal malzemeler kullanılması sebebi ile renk tonları ve desenlerde farklılıklar olabilir.

Purus Tip3 Yeşil Pelesenk TS - Thickness Slim Pena Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Penalar Çok Satanlar