×

PreSonus Monitor Station V2 Stüdyo Kontrol Sistemi / Talkback / Monitöring

Temin Edilemiyor

Presonus Monitor Station - Stüdyo Kontrol Sistemi / Talkback / Monitöring

PreSonus Monitor Station V2, stüdyonuz için vazgeçilmez bir değer paketi olan hoparlör seçimi, ana ve cue çıkış kaynaklarının kontrolünü size sunar. Stüdyonuza uyacak şekilde kolayca kalibre edebileceğiniz güvenilir bir merkezi seviye ölçer de bulunmaktadır. Mixleri dinlemek için bireysel seviye kontrolüne sahip üç set hoparlör çıkışı arasında geçiş yapabilirsiniz. V2'nin dört kulaklık çıkışı, kayıt yapan müzisyenlere cue mixlerini yönlendirmenizi sağlar, böylece kontrol odası hoparlörlerinde ana mixi izleyebilirsiniz. Güncellenmiş bir iş akışı ve parlak LED aydınlatma ile PreSonus, Monitor Station V2'yi stüdyonuz için değerli bir gereç haline getirdi.

PreSonus Monitor Station V2'nin Özellikleri:

  • Ekipmanınız için hazır çok yönlü girişler
  • Çıkış yönlendirme ve esneklik size kontrol imkanı sunar
  • Cue - burada da talkback ve mobil özellikler


Ekipmanınız için hazır çok yönlü girişler

V2'nin giriş bölümü, arayüzünüz veya analog toplama karıştırıcınız gibi ekipmanlarınız için hazır olan iki takım stereo TRS girişe sahiptir. Aux giriş bölümü, davul makineleri gibi cihazlar için stereo RCA bağlantıları ve el kaydedicileri veya telefonlarınız için 1/8" girişi içerir. Ve şimdi, Monitor Station daha kullanışlı hale geldi - V2, stüdyo ekipmanınızın dijital çıkışını kullanmanızı sağlayan bir S/PDIF girişi içerir, ki bu da mühendislerin çok heyecanlandığı bir özelliktir!

Çıkış yönlendirme ve esneklik size kontrol imkanı sunar

Bireysel seviye kontrolüne sahip üç set stereo çıkış, size tam bir izleme esnekliği sağlar. Üç farklı stereo stüdyo monitör çiftini veya iki hoparlör takımını ve bir subwoofer'ı besleyebilir veya istediğiniz her şeyi yapabilirsiniz. Bir düğmeye basarak yakın alan ve uzak alan hoparlörleriniz arasında kolayca geçiş yapabilmek veya tüm izleme gücünüzü aynı anda devreye sokmak ve karışımın yüksek sesle nasıl duyulduğunu duymak hayal edin! V2'nin sezgisel iş akışıyla ana kontrollere kolayca ulaşacaksınız. Ana ses düğmesi, sessizleme düğmesi, kaynak seçenekleri ve stereo/mono geçişini kullanarak ne duyacağınızı kontrol edebilirsiniz. Ana ç

ıkışlar için kendi kaynak seçimi bölümü de bulunan V2, istediğiniz sesi istediğiniz yere gönderebilmenizi sağlar.

Kayıt oturumları için profesyonel izleme çözümleri

Monitor hoparlörlerinizi yönetmek yeterli değilmiş gibi, PreSonus Monitor Station V2, dört kanallı kulaklık çıkışıyla tüm oturum izleme ihtiyaçlarınızı karşılayan bir Monitor Station sunar. Çalma esnasında davulcuya bir tıklama sesi verebilir ve diğer müzisyenlere tıklamasız bir karışım sağlayabilirsiniz. Üzerindeki talkback mikrofonu, çıktıyı beslemek ve çalma esnasında müzisyenlerle iletişim kurmak için bir kısma ve düzey düğmesine sahiptir. Dört cue kanalı, izleme ihtiyaçlarınız için yeterli değilse, ayrı bir "Cue" çıkışını kolayca başka bir kulaklık amplifikatöre bağlayabilirsiniz. Her kulaklık gönderimi ve stereo cue çıkışı kendi düzey düğmesine sahiptir. Ve tüm bu kontrol, mobil kayıt düzenekleri için uygun boyutlarda bir masaüstü paketinde sunulur!

PreSonus Monitor Station V2 Özellikleri:

  • Üç takım denge TRS hoparlör çıkışı için ana ses düğmesi, sessizleme ve mono kontrolü, her biri ince seviye ayarıyla birlikte
  • 4 yüksek ve net kulaklık amplifikatörü, ayrı ses kontrolü ve takip oturumları için bağımsız giriş kaynağı seçimi
  • Cue çıkışını beslemek ve profesyonel izleme için düzey kontrolüne sahip onboard Talkback mikrofonu
  • Kalibre edilebilir çift 8-segment LED ile sesinizi görebilme
  • Yardımcı ve S/PDIF girişleri arasında geçiş yapın ve her biri için ayrı düzey kontrolleri

PreSonus Monitor Station V2 Stüdyo Kontrol Sistemi / Talkback / Monitöring Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Monitör Kontroller Çok Satanlar