×

Sontronics Podcast Pro Gold Dinamik Mikrofon

Marka: Marka Sahibi : İngiltere
  • En geç 21 Mayıs Salı günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

 

TEKNİK ÖZELLİKLER  
Mikrofon Tipi Dinamik
Ses Alma Açısı Supercardioid
Frekans Tepkisi 50Hz to 15kHz
Duyarlılık (0dB = 1V/Pa @ 1kHz) -50dB ±2dB
Empedans ?600 Ohms
Bağlayıcı 3-pin XLR
Güç Phantom power NOT required
Ağırlık 310g
Paket ağırlığı 458g
Boyutlar 180 x 82 x 60mm
Paket Boyutu 220 x 105 x 110mm

 

Sontronics Podcast Pro Gold / Dinamik Mikrofon

Sontronics Podcast Pro, podcast'in yanı sıra radyo yayını, oyun, akış, vlog, video görüşmeleri ve müzik için inanılmaz sonuçlar vermek üzere özel olarak geliştirilmiş, İngiltere'de elle üretilmiş profesyonel bir dinamik mikrofondur. Herhangi bir türde vokal kaydetmeniz, yayınlamanız veya kaydetmeniz gerekiyorsa, Podcast Pro ile tüm bunları gerçekleştirmeniz mümkün. 

Sıkıca odaklanmış süperkardioid alıcısı ve mükemmel yandan reddetmesi sayesinde Podcast Pro, sesinizi herhangi bir yabancı arka plan gürültüsünü yakalamadan olağanüstü ayrıntı ve derinliği, size sunmaya hazır. Yüksek çıkış seviyesi, piyasadaki diğer tüm podcast mikrofonlarının aksine, Sontronics Podcast Pro'nun ekstra sinyal güçlendirici cihazlar veya pahalı eklentilerle herhangi bir işlem gerektirmediği anlamına gelir. Mikrofonun dahili koruması ve dahili popshield, sibilans (örneğin: S, CH, Z) ve patlayıcılar (B, P) üzerinde üstün kontrol sağlayarak nerede olursanız olun ve ne yaparsanız yapın mümkün olan en iyi sonuçları garanti eder.

Kolay Kullanım

Kurulumu ve konumu kolay olan Podcast Pro, tüm masaüstü, zemine monte ve açılı mikrofon standlarıyla uyumludur.Evden çalışıyor veya ders çalışıyor, profesyonel bir stüdyoda veya radyo istasyonunda kayıt yapıyor, dışarıda podcast yayınlıyor veya hareket halindeyken vlog yapıyor olun, Podcast Pro size son işleme, EQ veya kazanç artırıcı cihazlar gerektirmeyen eşsiz sonuçlar verecektir.

Podcast Pro, podcast, seslendirme, radyo, oyun ve akış için, YouTube vlog'ları için, vokaller ve enstrümanlar için ve hatta Zoom, Teams ve Skype çağrıları için oyununuzu geliştirmek için, Podcast Pro her çekimde tutarlı, stüdyo kalitesinde sonuçlarla mükemmelliği garanti eder. Doğrudan bilgisayarınıza veya cihazınıza (XLR-USB kablomuzu kullanarak) veya normal bir XLR kablosu kullanarak arayüzünüze, ses kartınıza veya mikserinize bağlayın.

Sontronics Podcast Pro Gold Dinamik Mikrofon Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Dinamik Mikrofonlar Çok Satanlar