×

AirTurn PEDPro Bluetooth Sayfa Çevirici Pedal

63945

4.214,22 TL (117,90 €)

%2 kampanyalı fiyatı

4.129,93 TL
  • En geç 6 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

AirTurn PEDpro, sayfa çevirme veya kaydırma işlemleri için hızlı ve kolay bir çözüm sunan, düşük profilli, sessiz ve taşınabilir bir pedaldır. Hareketli parçaların az olması nedeniyle aşınma riski düşüktür. Bluetooth üzerinden cihazınıza bağlanıp favori AirTurn uyumlu uygulamanızı yükleyerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Müzik, şarkı sözleri veya tabları gösterebilen 100'den fazla uygulama arasından seçim yapabilir, müziğinizi yükleyip çalma listesindeki sonraki şarkıya kolayca geçiş yapabilir ve her bir şarkı için sayfaları çevirebilir veya şarkı sözlerini kaydırabilirsiniz. Bu ayak anahtarının benzersiz tasarımı, anahtarlama işlemini aktifleştirmek için basınç kullanır. İki yükseltilmiş/sırtlı bölge anahtar yerlerini belirler. Biraz pratikle bu hareket ikinci doğa haline gelir. (Çok yumuşak ayakkabıların ve çıplak ayakların, yükseltilmiş bölgeleri sarması daha zorlayıcı olabilir. Sert zeminler idealdir; çünkü halı ve diğer yumuşak zeminler ayak basıncını emer ve PEDpro düzgün çalışmayabilir. Bu, bir mikrodalga fırının düğmesi gibi işlev görür.)

Teleprompter ve Sunumlar için Eller Serbest Kontrol

Teleprompter kullanımı, uygulama ve tabletlerin kolay ve uygun maliyetli erişimi sayesinde popüler bir çözüm haline geldi. Ancak, senaryonun kaydırılmasını kontrol etmek bir meydan okumadır. Teleprompter uygulamanızla AirTurn DUO 200'ü kullanarak, senaryoyu başlatıp durdurabilir, hatta hızını artırıp azaltabilirsiniz! PowerPoint'ten Keynote'a ve daha fazlasına kadar favori sunum yazılımınız ne olursa olsun, ellerinizi serbest bırakabilir ve güvenle sunum yapabilirsiniz. Elde tutulan bir seçenek için, verici çıkarılabilir ve rahat bir elde tutulan sunum uzaktan kumandası haline gelebilir.

Klavye Kısayolları ve Makrolar için Kablosuz Pedal

Kısayol tuşları, ekstra parmaklara sahipseniz hız ve performansta iyileştirmeler sunabilir. Şimdi, ellerinizi görevinize odaklı tutabilir ve bu komutları ayaklarınızla gerçekleştirebilirsiniz. AirTurn Manager uygulamasını kullanarak Word, Excel, PC oyunları, DAW'lar ve daha fazlası için favori kısayollarınızı veya sıcak tuşlarınızı kolayca programlayabilirsiniz. Uygulama, Mac, iOS ve Android için Apple App Store veya Google Play Store'da mevcuttur. PC için önce ayarları değiştirmek üzere telefonunuza veya tabletinize bağlanmanız gerekeceğini unutmayın. Bir metin ifadesini, bir kod satırını veya bir dizi komutu birden tekrar etmeniz gerektiğinde makrolar yardımcı olabilir. Bu metin satırları, kodlar veya komutlar bir makroya dönüştürülebilir. Ardından, makro bir anahtara atanabilir. Şimdi, bu tekrarlayan işlemler için ayaklarınızı kullanabilirsiniz!

 

AirTurn PEDpro, dokunmatik anahtar teknolojisini barındıran, dokunsal olmayan, sessiz çalışan ve bir mikrodalga fırının düğmesi gibi işleyen bir ayak pedalıdır. Sert zeminlerde hafif bir ayak basıncıyla kullanımı önerilir. Düşük profilli tasarımı sayesinde dayanıklı, hafif ve son derece taşınabilir bir üründür.

  • Sonsuz Uygulamalar: Sayfa çevirme, teleprompting, müzik okuma, söz ve tab kaydırma, arka plan parçalarını ve efektleri tetikleme, MIDI komutları gönderme, ses ve ışık kuyruklama, fotoğraf ve video yakalama ve çok daha fazlası için uyumlu yüzlerce uygulama bulunmaktadır.

  • Uygulama Kontrolü: Yüzlerce uygulama ile çalışan ve AirDirect ile desteklenenler de dahil olmak üzere, anahtar komutlarını depolayan yedi yerleşik mod bulunur.

  • Özelleştirme: AirTurn Manager ile tuş vuruşlarına, makrolara, fare tıklamalarına veya MIDI'ye yanıt veren hemen hemen her uygulama için komutlar oluşturabilirsiniz. Otomatik-Tekrar, Boşta Bekleme Süresi, Düşük Güç veya Hızlı Yanıt Modu ve Debounce gibi özellikleri ayarlayabilirsiniz. Momentary, Latching, Pulse veya Command gibi anahtar türlerini seçebilirsiniz.

  • Güncellemeler: AirTurn Manager, en son özellikler için firmware'in Hava Üzerinden güncellemelerini destekler.

  • Sessiz-Dokunuş: Hareketli parçası olmayan tamamen sessiz çalışma. Bir mikrodalga fırının düğmesi gibi işler.

  • Düşük Profil: Düşük anahtar yüksekliği, aktifleştirmek için daha az ayak hareketi gerektirir.

  • Dayanıklı: Mekanik olmayan anahtarlarla üretilmiş, neredeyse yok edilemez bir polimer karışımından oluşturulmuştur.

  • Maksimum Menzil: 200+ feet ile AirTurn, sektörün işletim menzilinde liderdir.

  • Maksimum Pil Ömrü: Tek bir şarjla 200+ saat oyun süresi sağlayan şarj edilebilir pil, durum göstergelerini sergiler ve ana cihaz kapatıldığında otomatik olarak kapanır.

  • Durum Göstergeleri: Bluetooth durum LED'i. Düşük pil durumu LED'i.

  • Eşleştirme Seçenekleri: Cihazlar arasında anında bağlantılar için açık eşleştirme seçeneğini, tek bir bağlantıyı saklamak ve diğer cihazlara istenmeyen bağlantıları önlemek için kapalı eşleştirme seçeneğini seçebilirsiniz.

  • Çoklu Cihazlar: Daha fazla switch seçeneği için aynı anda sekiz AirTurn cihazına kadar bağlanabilirsiniz.

  • Uyumluluk: Bluetooth 4 veya daha yüksek versiyona sahip telefonlar, tabletler ve bilgisayarlar ile çalışır.

Ürün ağırlığı: 5.3 oz (.15kg)

Ürün Boyutları: 6x4x0.7in (152x114x18mm)

AirTurn PEDPro Bluetooth Sayfa Çevirici Pedal Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.