×

AirTurn QUAD500 Bluetooth Sayfa Çevirici Pedal

63946

6.573,87 TL (184,14 €)

%2 kampanyalı fiyatı

6.442,37 TL
  • En geç 23 Mayıs Perşembe günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Dört özel programlanabilir pedala sahip sessiz ve profesyonel kablosuz ayak pedalı.

  • Sayfa çevirme, müzik okuma, şarkı sözleri ve tabları kaydırma
  • Multimedya ve teleprompter uygulamalarını kontrol etme
  • Ses ve efektleri tetikleme
  • Dinamik video, fotoğraf ve daha fazlasını yakalama!

En İyi Sayfa Çevirme Bluetooth Pedalı

AirTurn QUAD 500, on yıldan fazla bir süre önce, notaları okuyanlar için basit bir sayfa çevirici olarak başladı. Bugün, yüksek kalitesi ve uzun ömürlü tasarımı sayesinde piyasadaki en iyi sayfa çevirici haline geldi. Taktik, sessiz anahtarlar içeren QUAD 500, neredeyse yok edilemez. QUAD 500, rakiplerinden daha uzun pil ömrüne, daha geniş menzile ve daha hızlı bağlantıya sahiptir. Artı, klavye tuş vuruşları, kısayollar, anahtar türleri, MIDI ve çok daha fazlası için tamamen özelleştirilebilir! Hangi uygulama veya yazılımı tercih ederseniz edin, sadece sayfa çevirmekten fazlasını yapabilirsiniz. Şarkı sözleri ve tabları kaydırabilir, backtrackleri başlatıp durdurabilir, metronomları ve çok daha fazlasını kullanabilirsiniz. QUAD 500, tabletinizi veya bilgisayarınızı kontrol almak için profesyonel seçenektir.

Sessiz Performans ve Stüdyo Kaydı İçin En İyi Bluetooth Pedalı

AirTurn QUAD 500, sessiz işletimin en önemli olduğu samimi performanslar ve stüdyo kaydı için olağanüstüdür. Performansınızdan çok az dikkat dağıtıcı etki ile sayfa çevirin, arka plan parçalarını tetikleyin, efektleri katmanlayın ve daha fazlasını yapın!

Multimedya Sunumları ve Teleprompterlar İçin Kablosuz Bluetooth Pedalı

Teleprompter kullanımı, uygulama ve tabletlerle kolay ve uygun fiyatlı erişim nedeniyle popüler bir çözüm haline geldi. Ancak, senaryonun kaydırılmasını kontrol etmek hala bir meydan okumadır. AirTurn QUAD 500'ü teleprompter uygulamanızla kullanarak, senaryoyu başlatıp durdurabilir, hatta hızlandırıp yavaşlatabilirsiniz! Favori sunum yazılımınız Powerpoint'ten Keynote'a ve daha fazlasına kadar ne olursa olsun, ellerinizi serbest bırakabilir ve güvenle sunum yapabilirsiniz. Elde tutulan bir seçenek için, verici, uygun bir elde tutulan sunum uzaktan kumandası için çıkarılabilir. Multimedya sunumları için, artık slaytlarınızı, sesinizi ve aydınlatmanızı tek bir pedal ile kontrol edebilirsiniz.

Klavye Kısayolları ve Makrolar İçin Evrensel Pedal

Kısayol tuşları kullanışlı olabilir ve eğer ekstra parmaklarınız varsa hız ve performansta iyileştirmeler sunabilir. Şimdi, ellerinizi görevinize odaklı tutabilir ve bu komutları ayaklarınızla gerçekleştirebilirsiniz. Word, Excel, PC oyunları, DAW'lar ve daha fazlası için favori kısayollarınızı veya sıcak tuşlarınızı kolayca programlamak için AirTurn Manager uygulamasını kullanın. Mac, iOS ve Android için Apple App Store veya Google Play Store'da mevcuttur. Bir PC için, önce ayarları değiştirmek üzere telefonunuza veya tabletinize bağlanmanız gerekeceğini unutmayın. Makrolar, bir metin ifadesini,

 

  • Sonsuz Uygulamalar: Sayfa çevirme, teleprompting, müzik okuma, şarkı sözleri ve tabları kaydırma, arka plan parçalarını ve efektleri tetikleme, MIDI komutları gönderme, ses ve ışık işaretleri, fotoğraf ve video yakalama ve çok daha fazlası için yüzlerce uyumlu uygulama!

  •  Uygulama Kontrolü: Yüzlerce uygulama ile çalışan, AirDirect ile desteklenenler dahil, anahtar komutlarını depolayan yedi dahili mod.

  • Customize: Klavye tuş vuruşlarına, makrolara, fare tıklamalarına veya MIDI'ye yanıt veren hemen hemen her uygulama için komutlar oluşturun. Otomatik-Tekrar, Boşta Kalma Süresi, Düşük Güç veya Hızlı Yanıt Modu ve Debounce gibi özellikleri ayarlayın. Anlık, Kilitleme, Darbe veya Komut gibi anahtar türlerini seçin.

  • Güncellemeler: AirTurn Manager, en son özellikler için donanım yazılımı güncellemelerini Havadan destekler.

  • Dayanıklı: Tamamen kapalı, yüksek kaliteli kalıplanmış dış yüzey ile mekanik olmayan anahtarlar.

  • Maksimum Menzil: 200+ feet ile AirTurn, sektörün işletim menzilinde liderdir.

  • Maksimum Pil Ömrü: Tek şarjla 200+ saat oyun süresi sağlayan şarj edilebilir pil, durum göstergelerini gösterir ve ana cihaz kapatıldığında otomatik olarak kapanır.

  • Durum Göstergeleri: Bluetooth durum LED'i. Düşük pil durum LED'i.

  • Esnek Kullanım: Opsiyonel 9v güç kaynağı ile pedal tahtası uyumlu.

  • Eşleştirme Seçenekleri: Cihazlar arasında geçiş yaparken anında bağlantılar için açık eşleştirmeyi seçin. Tek bir bağlantıyı depolamak ve diğer cihazlara istenmeyen bağlantıları önlemek için kapalı eşleştirmeyi seçin.

  • Çoklu Cihazlar: Daha fazla switch seçeneği için aynı anda kullanılmak üzere sekiz AirTurn cihazına kadar bağlayın.
  • Uyumluluk: Bluetooth 4 veya daha yüksek versiyona sahip telefonlar, tabletler ve bilgisayarlar ile çalışır ve neredeyse her anlık anahtarı kabul eder.

Ürün ağırlığı: 1lb 9 oz (.75 kg)

Ürün Boyutları: 15x4.5x1.5 in (38x11.5x4cm)

AirTurn QUAD500 Bluetooth Sayfa Çevirici Pedal Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.