×

Behringer VP1220F Sahne Monitör Hoparlörü

Marka: Marka Sahibi : Almanya Üretim: Üretim Yeri : Çin
  • En geç 20 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo
  • Profesyonel 800-Watt 2-Yollu sahne monitörü (200 Watt Sürekli / 800 Watt Tepe Gücü)
  • Olağanüstü ses kalitesi, geniş frekans bandı ve dinamik aralık
  • Son derece güçlü 12'' uzun menzilli sürücü inanılmaz derin bass ve akustik güç sağlar
  • Firmanın özgün 1.75'' titanyum diyafram kompresyon sürücüsü olağanüstü yüksek frekanslı üreme sağlar
  • Firmanın özgün korna tasarımı ultra geniş ses yayılımı
  • Aşırı yükleme koruma devresi optimal HF sürücü korumasını sağlar
  • "Sweet spot" için mükemmel hizalanmış kama şeklindeki muhafaza
  • Kolay taşıma için ergonomik şekilde tasarlanmış tutma yeri
  • Optimal hoparlör koruması için sağlam çelik ızgara
  • 2 profesyonel hoparlör konektörü ve 1/4'' jak konektörler
  • 3 Yıllık Garanti Programı*
  • Almanya'da tasarlandı


EUROLIVE VP1220F

EUROLIVE VP1220F sahne monitörü, BEHRINGER'den bekleneceği üzere - 800-Watt güç kapasitesi, daha fazla özellik ve kesinlikle daha uygun fiyatlı! Ve son derece güçlü, uzun menzilli 12" Düşük Frekanslı (LF) sürücü ve son teknoloji 1.75" titanyum diyafram Yüksek Frekanslı (HF) kompresyon sürücü sayesinde - VP1220F kutudan çıkar çıkmaz limitlere kadar itilmeye hazır. VP1220F, BEHRINGER'ı sahne monitörlerinde dünya lideri yapan diğer EUROLIVE modellerinin yanında, kendi hakkında bir efsane olmaya aday.


Özel Tasarlanmış Dönüştürücüler

LF ve HF dönüştürücülerimiz, her bir uygulama için özel olarak tasarlanmıştır - bu, bizi rakiplerimizden ayıran şeydir. Bir BEHRINGER sahne monitörü satın aldığınızda, içerideki dönüştürücülerin, gerçekten profesyonel sonuçlar için her diğer öğe ile birlikte sorunsuz bir şekilde çalışmak üzere tasarlandığından emin olabilirsiniz. EUROLIVE VP1220F, büyük miktarda düşük uç, anlaşılır, ayrıntılı midler ve kristal netliğinde yüksekler çıkarır.


Geniş Alanlı Yüksekler

Yüksek frekans içeriği performansınızı kolayca yapabilir veya bozabilir. EUROLIVE VP1220F’nin 1.75" titanyum diyafram kompresyon sürücüsü, ultra geniş 70° x 50° ses yayılım deseni ile doğal sounding yüksek uç sağlar.


Büyük Ses, Hafif ve Uygun Fiyatlı

Büyük burada, küçük orada, çok bu, sadece bir dokunuş şu - hepimizin kendi kişisel tercihleri vardır, ama VP1220F bunu hepsini kolay taşınabilir bir pakette sunar - ve 800 Watt'a kadar güç kapasitesi ile gerçekten büyük bir darbe yapar. Gömme ve ergonomik tasarımlı tutma yerleri onları kaldırıp taşımalarını kolaylaştırır - ve mükemmel ses kalitesine sahip VP1220F son derece uygun fiyatlıdır.


Ses Değeri

VP1220F sahne monitörü , resti çektiğinde bile diğerlerinden üstün performans gösterir. Hafif ve güçlü, özel tasarım dönüştürücüler, büyük güç kapasitesi ve son derece taşınabilir olan VP1220F sahne monitörü, bu sınıfta duyulmamış bir fiyata her türlü müzik uygulaması için idealdir. Bugün yerel bayinize gidin ve EUROLIVE VP1220F’yi deneyimleyin ve neden daha fazla profesyonelin süper performansları ve olağanüstü değeri için EUROLIVE Serisi sahne monitörlerine yönelmeye başladığını öğrenin.



Behringer VP1220F Sahne Monitör Hoparlörü Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.