×

Cort A5 Plus SC AOP - Amber Open Pore 5 Telli Bas Gitar

Marka: Marka Sahibi : Kore Üretim: Üretim Yeri : Endonezya
Temin Edilemiyor

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

İlgili Opsiyon
: AOP - Amber Open Pore
Bağlantı Şekli
: Neck-thru
Gövde Ağacı
: Ash Body
Manyetik Kombinasyonu
: HH
Perde Sayısı
: 24
Sap Ağacı
: Maple Neck
Tel Sayısı
: 5 Telli
Tel Uzunluğu
: 34 inch (863.6 mm)
Truss Rod
: Modern Style

Üst düzey profesyonel sesler arayan ve yüksek perdelere sınırsız erişim sağlamaya devam ederken daha fazla konfor için gövde-boyun dengesini iyileştiren tek bir kesit gövde şekli aracılığıyla kaliteyi oluşturan basçılar için. Yoğun talep nedeniyle, Artisan Single-Cut baslar artık geleneksel estetik ve çalma stili için çok ölçekli olmayan versiyonlarda mevcuttur. Yeni kavak burl top, zaten harika görünen bası güzelleştirmekle kalmaz, aynı zamanda parlak ve vurucu bir modern ses için dişbudak gövdeyle birlikte iyi dengelenmiş ses özellikleri ekler.


Tek Kesit Bas

Tek kesitli gövde şekli, yüksek perdelere sınırsız erişim sağlarken daha fazla konfor için gövde-boyun dengesini geliştirir.


Kavak Burl Top
Ash Body'de

Çarpıcı bir şekilde şekillendirilmiş Poplar Burl tepesi ve Ash, karışımı otorite ile kesecek sıcak ama güçlü bir yüksek orta aralıklı ses üretmek için birbirini mükemmel bir şekilde tamamlar.


Bartolini® MK-1 Manyetikler

Bartolini markası sesi MK-1'de korunurken üstün ses kalitesi ve değeri sağlar. MK-1, süper dengeli bir ses için şeffaf ve parlak tizlerin yanı sıra bol miktarda vurucu ve sıcak orta tonlar sunar.


Bartolini® MK-1 EQ

Bartolini'nin ünlü MK-1 ön amfisi, ticari markası olan keskin high-end ile birlikte güçlü ama şeffaf bir güçlendirme sağlar. MK-1, stüdyo kayıtlarından büyük konser salonlarına kadar çeşitli uygulamalar için basın doğal canlılığını esnek bir 3 bant ekolayzır aracılığıyla aktarır. Ayrıca, güçlü bir modern aktif ses veya organik bir geleneksel pasif ses için değiştirilebilir bir aktif/pasif mod sağlar.


Hipshot® TransTone Köprüsü

Gövdeden gövdeye ve üstten yüklemeli yapı, daha uzun ton aralığını kolaylaştırırken, daha uzun 34" ölçeğin daha sıkı tel gerginliğini ve odaklanmış sesini mükemmel bir şekilde tamamlayarak, yumruk ekler ve sustain'i geliştirir.


5 adet Akçaağaç & Panga Panga Sap

Maple'ın gücü ve parlaklığı, Panga Panga'nın sıcak orta kademesi ile ideal bir şekilde dengelenmiştir ve bu da mükemmel çalınabilirlik, his ve ton tanımı sağlar.


Sap-Boy Gövde Yapısı

Yumruk atmak ve sürdürmek söz konusu olduğunda, saptan gövdeye yapıyı hiçbir şey yenemez. Teller, gövde ve sap boyunca tutarlı ve doğrusal bir şekilde titreşerek, zengin orta sesler ve şarkı söyleyen yüksek sesler ile alt ucun sıkılığını en üst düzeye çıkarır.


Hipshot® Ultralite Makine Kafaları

A5 Plus SC, alüminyum tel direkleri ve montaj somunları ile dökme çinkodan yapılmış Hipshot Ultralite Akort Akort Cihazları (klasik 20:1 akort oranı) ile donatılmıştır, bu da diğer normal akort cihazlarına göre %30 ağırlık azalması sağlar ve bu da gelişmiş denge ve akort doğruluğu sağlar .


Panga Panga Klavye

Bir Afrika sert ağacı olan Panga Panga, Wenge'nin özelliklerine sahiptir ve enstrümanın çok katmanlı saptan gövdeye yapısıyla son derece iyi eşleşen sıkı ve tutarlı bir ses üretir.


ÖZELLİKLER
  • YAPI: Neck-Thru
  • GÖVDE: Dişbudak
  • KAPAK: Kavak kabuğu
  • SAP: 5 adet Akçaağaç & Panga Panga
  • KLAVYE: Panga Panga
  • YARIÇAP: 15,75"(400?)
  • PERDELER: 24
  • TEL UZUNLUĞU: 34"(864?)
  • AKORT BURGULARI: Hipshot® Ultralite Makine Kafaları
  • KÖPRÜ: Hipshot® TransTone Köprüsü
  • MANYETİKLER: Bartolini® MK-1
  • ELEKTRONİK: Bartolini® MK-1
  • DONANIM: Siyah
  • TELLER: D'Addario® YB-XL 170

Cort A5 Plus SC AOP - Amber Open Pore 5 Telli Bas Gitar Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Son Gezdiğiniz Ürünler

Bas Gitarlar Çok Satanlar