×
Bu ürün, (üretimin sonlanması, distribütörlüğünün olmaması vb sebeplerle) satışa kapatılmıştır.
Ürünlerin desenlerinde,renklerinde vb. farklılıklar olabilir...

Dugain Flatdug Delrin Picks Delrin 4mm Pena

Dugain
Marka: Marka Sahibi : Fransa Üretim: Üretim Yeri : Fransa
56389

300,09 TL (8,45 €)

Dugain Flatdug Delrin Picks

Jean-Charles Dugain hayatını kaliteli pena yapımına adamış değerli bir Fransız gitaristtir.
Piyasayı saran sıradan, kötü dizaynlı penalara tepki olarak geliştirdiği penalarını 1982’den beri kendi elleriyle imal etmektedir.

Al Di Meola, Eric Clapton, Carlos Santana, Bireli Lagrene, John McLaughlin, George Benson, Mike Stern ve daha niceleri Dugain penalarının büyüsüne kapılan ve uzun yıllardır kullanan sanatçılardır.

30’u aşkın asil materyelden imal edilen bu penalar hem çok ergonomik hem de uzun ömürlüdür. Her birinden elde edeceğiniz ses tonu farklıdır. Dugain’i denedikten sonra gitarınıza bakışınız değişecek.

Plectrum  flatdug without footprint in delrin - 30mmx25mmx4mm.
Delrin: warmest sound and soft of the range.

Dugain Flatdug Delrin Picks Delrin 4mm Pena Müşteri Yorumları

Ortalama puan

toplam 1 yorum

Ürüne Sahip
Müzik Deneyimi
Orta seviye
Müzik Tarzı
Rock pop country

Bunun kemik ve parmak oyuklu olanını yıllardır kullanıyorum. tabi sadece aralarda bazı şarkılarda. ondan dolayı hiç aşınmadı. oyuklu olan elden asla kaymıyor. ama her parmağa böyle oturur mu bilemem. akustik gitarda güllerin içinden solosunu bununla çalarken bildiğin perdesiz gitar moduna geçiyor. o kadar yumuşatıyor sesi. elektroda da pover akorlarda tonu sertleştiriyor. mona lisa tablosu gibi pena. akustikte ritimi sevmedim. kalınlığından belki kemik oluşundan hışırtı yapıyor. tona etkisi inanılmaz. sanki prosesöre bağlayıp farklı bir efekt almışsın kadar. oyuklu modelleri bulamıyorum. gelirse kaçırmam. bir de gümüş delikli olanı var onu kolye yaptım. değişik penalara merakı olanlar bir tane almalı.

Ürün hakkındaki yorumunuz?

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 0 Hayır : 0

Penalar Çok Satanlar