×

Kurzweil PC3K8 Performance Synthesizer

Marka: Marka Sahibi : Kore
Temin Edilemiyor

Kurzweil PC3K8 Performance - Synthesizer

Dünyaca ünlü Kruzweil kullanıcıları; Stevie Wonder, Andreu Loyd Webber, Elton John, Trend Renor, Jean Micheal Jarre, Jon Cron(Pink Floyd), Dawid Bowie, Teri Amos, Alicea Keys, Paul Schaffer, Billy Joel ve daha fazlası...

KURZWEIL PC3K8

piyasada ki en güçlü synthesizer’dır. İşin aslı, KURZWEIL bildiğimiz ve alışkın olduğumuz synthesizer tanımlamasının ötesinde yer almaktadır. Çeşitli sayıda synthesizer’a tek bir makine üzerinde ev sahipliği yapan bir MASTER KEYBOARD sistemidir. Bu synth’lar  geçmişe ait 60'lı , 70'li, 80'li, 90'lı nostaljik tatları barındırır. Tüm zamanların en iyi synthesizerları’ndan alınan modüller ile donanmış olan Kurzweil, bu modülleri dilediğiniz gibi birleştirmenizi ve bu çok sayıda olasılığın doğurduğu avantajları kullanmanızı sağlar.

PC3K8

Bir Latin Atasözü şöyle der; Ölümsüzlük böyle bir şey,
Yapılan sample lar (ses örneklemeleri) klavye eskimiş olsa bile ilk günkü gibi canlı kalır.Bu güclü sesler lazım olduğunda yüklenebilir ve yeni K serisinin güçlü edit olanaklarıyla kendınize özgü loop lar üretebilir ve bu sesleri  sahnede veya stüdyonuzda kullanabilirsiniz.

Bir ışık yılı önde;

PC3K8 , sadece Kurzweil tarafından yaratılan en güçlü sentez motorudur. Dinamik V.A.S.T. K serisi ile kaldığı yerden devam eden bu teknoloji, program başına 32 kata kadar  arttırılabilir olması nedeni ile sentezlenmiş sesleri  gerçek enstrümanların emülasyonlarını yaratmıştır.Bu sentez son derece ayrıntılı ve doğru olması anlamına gelir.
V.A.S.T. teknolojisi üzerine PC3K8 yeni mimarisi daha fazla güçlü ve kullanım kolaylığı ile birlikte eşi benzeri görülmemiş esneklik sunar. Kullanıcıları yönlendirme için neredeyse sınırsız olanaklar sunan Kurzweil kendi DSP algoritmalarını da bu teknolojiyle piyasa sunar.

Ses Kalitesi

PC3 Serisi, gelişmiş sentez mimarisi, bize ses kalitesi üzerinde hiçbir ödün vermeden geniş ve derin bir ses kümesi oluşturmak için izin verir. Dünya müzik sektöründe Kurzweil, "som altın İsviçre çakısı" olarak adlandırılır. PC3 çizgi olarak sektöründe  en iyi olması ile tanınmıştır. Ayrıca O ünlü Kurzweil kuyruklu piyano sesi ön adıdır… Ahşap  tuşları, emülasyonları , KB3 Modu, VA sanal analog ses ya da dünya çapında orkestra ve string bölümü…
PC3K8, 900'ün üzerinde hazır ve kaliteli ses sağlar.

Tuş hassasiyeti

Her Kurzweil klavye kalbinde. Güzel ve  müthiş teknoloji tamamlayan lüks ve zarif bir unsuru
ekleyerek, cömertçe hazırlanmış ahşap  kademeli ve ayarlanabilir tuşe mekanizması ile beznmişKurzweil'in en üst tasarımıdır.
 
Gelecekteki Dostunuz …..

Şahane sesler, güvenilir performans, müziksel ifade gücü ve kullanım kolaylığı; bunlar hesaplı bir klavyeli çalgının tasarımında esas olduğuna inandığımız şeylerdir. Kurzweil'in yeni PC3K8’i muazzam başarı kaydetmiş PC3’ümüzün şaşırtıcı ses kalitesi ve performans kontrol özelliklerini, yaratıcılığa ilham kaynağı vermeye adanmış etkileşimli bir deneyim sunan, yeniden biçimlendirilmiş akıllı kullanıcı ara yüzü ile birleştirir. KRZ/25/26 örnek dosyalar, WAVE ve AIFF dosyaları, K Serisi programlar ve kurulumlarını yükleme özelliği, PC3K serisinin kütüphanelerini kullanma,gerçek TSM ,THM Seslerine ulaşmak parmaklarınızın ucunda , yüklenen kaliteli ud, kanun, bağlama vb. gelişmiş sesler Kurzweil'in VAST teknolojisinin en güçlü versiyonu olarak doğrudan bilgisayardan USB üzerine yüklenebilir.
 
İşte Ses Bu...

Arabik Skala UŞAK-HİCAZ Makamları...Udlar, Kanunlar, Klarnetler,Darbukalar...
PC3K8 kapağının altında, PC3’ü son yıllarda hakkında en çok konuşulan klavye yapmış  çığır açan çip teknolojisinin aynısını sunar. Tüm PC3 sesleri dahil edilmiştir - ünlü Kurzweil grand piyano, vintage elektrikli piyanolar, Clavinet’ler ve Mellotron’lar, göz kamaştırıcı Orkestral ve Yaylı koleksiyonları, çarpıcı VA virtual analog synth'ler, KB3 orglar, gerçekçi baslar, davullar, gitarlar, perküsyonlar ve kornolar, General MIDI sesleri, ek olarak K8 için özel olarak geliştirilmiş 200’e yakın yeni ses; toplamda 1050’den fazla ses. Böylesine geniş bir ses setine erişim yöntemini de iyileştirdik; K8 içindeki sesler yeni Category düğme seti ile görülebilir ve seçilebilir. ‘Leads’i seçin ve aletteki tüm synth lead seslerini beraber gruplanmış olarak göreceksiniz. Aynı şeyler Synth Bass’tan Mallet’lara ve Gitarlara kadar tüm sesler için oluşturulmuş ve diğer 20 kategori için de geçerlidir.
Bu sesler tamı tamına yüzlerce synth ve efekt parametresinin ayrıntılı programlanması ile eşleştirilmiş ham sample’ları kullanan V.A.S.T.  teknolojisi kullanılmıştır.  İster arşeli bir yaylı çalgının reçinesi, ister bir piyano damper pedalının rezonans armonikleri veya bir elektro mekanik klavyenin gümbürtü ve gıcırtıları olsun…
Biz ev ödevimizi yaptık ve yalnızca bir Kurzweil’in içinde bulunabilecek bir ayrıntı ve gerçekçilik düzeyini sunduk. Bu, müzik yapımındaki kilit noktaya odaklanabileceğiniz anlamına gelir.
PC3K8, tümü hali hazırda ilgili parametrelere atanmış realtime kontrolörlerle seçilebilen 700’den fazla yerleşik efekt zinciri ile donatılmıştır. Tam sessizliğe bürünen dünya çapında reverb’ler, warm, klasik duyumlu phaser’lar, flanger’lar ve chorus’lar ve yakıcı, doygun distorsiyon'lar ile müziğinizi başından sonuna kadar gösterişli duyuran her şeye sahip olacaksınız. PC3K8’nın mimarisi 10 kanal arasında dağıtılabilen ve tabi bir aux efekt ile 10 adede kadar insert efekt sunar.
 
Etkileşimli...

PC3’de kullanıcının bir soft-button’a basarak bir programdaki hangi parametrelerin hangi kontrolörlere atandığını görmesine izin veren ‘INFO’ özelliğini tanıtmıştık. K8 için ise bir realtime kontrolörü yerinden oynattığınız zaman sizinle doğrudan iletişim kuran etkileşimli bir kullanıcı ara yüzü ile  bunu bir sonraki aşamaya taşıdık. Bir knob çevirince, bir düğmeye basınca ya da bir wheel’i yerinden oynatınca, onun realtime değeri ve parametresi değişiyor.  Efekt zincirlerini özgürce değiştirebilirsiniz ve yaptığınız yeni zinciri güncel olarak yansıtıp  bu bilgilerinde hepsinin bozulmadan kalmasını sağlayabilirsiniz. Bu bilgi Setup moduna da sorunsuzca aktarılabilir – Herhangi bir zone veya setupta kullanılan seslere her ne kontrolör atandıysa görebilirsiniz.
 
Kendi Seslerinizi Düzenlemek...

Kullanıcılara PC3K8 seslerini ayarlamada birbirinden farklı tatlar ve ihtiyaçlara uyması açısından mümkün olan en hızlı, en kolay yolu vermek istedik. Verilen herhangi bir ses veya efekt zinciri ve parametrelerden kademelendirmek ve ayarlamak istedikleriniz realtime kontrolörlerine önceden atanmıştır. Bir kontrolörü oynatın ve SAVE düğmesine basın - menülerle, sayfalarla ve bitmeyen parametrelerle uğraşmadan – tek tuşla ses ayarlaması yapabilirsiniz. Kendi seslerinizi ayarlama söz konusu olunca esnekliğin önemli olduğunu da anladık. Bir knob’da Filter Frequency Control istemiyor musunuz? Bunu modwheel’e atanmış halde mi istiyorsunuz? Sorun yok. Parameters sayfası olası herhangi bir parametreyi herhangi bir kontrolöre yeniden atamanıza imkan verir. Kendi yaptığınız sesleri 1000’i aşkın kapasiteli user bank’ta saklayabilirsiniz.
Sonuçta bu bir müzik aletidir ve sadece teknolojinin bir parçası değildir.
 
Her Şey Beklediğiniz Gibi...

K8’nin övülen yeni özellikleri Kurzweil’in biraz daha eski favori cihazlarının özellikleridir; Setup Modu, Quick Access Modu ve Song Modu, hepsi bire bir PC3’ten alınmıştır.
Setup Modu aynı zamanda hazır ve kullanıcı tarafından programlanabilen kalıplar ile K8'e 16 eşzamanlı, bağımsız, tamamen programlanabilen arpejyatör de içeren güçlü bir MIDI kontrolör gibi davranma olanağı sağlar. Bunların en başında düğmeler, drum pad’ler ve klavyedeki notalarla tetiklenebilen her setup’ın 16 adede kadar eşzamanlı Riff – sequence’a  sahip olabilmesi gelir. Her biri kendi ayrı sesi olan bölge sayısı 16’ya varan setup modu hala her zamanki gibi güçlüyken basit setup’ların hızlı ve kolay yaratımı için bir split/layer düğmesi ekledik.
Quick Access Mode (Hızlı Erişim Modu) kendinize özgü, tek tuşla erişilebilen 10 seslik bankalar yaratmanıza olanak verir. Song Mode ise üst model bir workstation’da bulabildiğiniz tüm güçlü editing araçlarını (event editing, swing, controller scaling, input quantize, input filter, ve chasing control’leri vb.) içeren tam-özellikli 16 kanal bir sıralayıcı sunuyor. Kullanıcı hafızası kendi oluşturduğunuz her bir QA Bank, Setup ve Song için 1000’den fazla yer sunuyor.
 
Bağlantılar...

Saklama, yükleme ve OS güncellemesi gibi işlemlerin tümü K8’de, hem USB-Host hem de USB-Device portlarının dahil edilmesiyle kolaylaştırılmıştır. Kendi yaptığınız sesleri, setup’ları ve şarkıları taşınabilir belleğe veya doğrudan bir bilgisayara kaydedebilirsiniz.  OS güncellemeleri taşınabilir bellekten veya doğrudan bilgisayardan da yüklenebilir ve tabi K8, USB üzerinden MIDI de gönderip alabiliyor. Giriş, Çıkış ve Thru için Standard MIDI jakları da mevcuttur. Audio içinse PC3K8 24-bit D/A çeviricili yüksek kaliteli, hum-giderici, stereo dengelenmiş analog çıkışlar ve tabi 48K’da 24-bitlik bir S/PDIF dijital çıkış da sunuyor.

Teknik Özellikler

  • Tuşe  : 88 tam  ağırlıklı tuş.
  • Tuş Hassasiyeti : Ayarlanabilir tuş hassasiyeti ve bir tuşa farklı performans yükleme özelliği.
  • Ekran : 240x64 LCD Displey
  • Polifoni : 128 MB  SAMPLİNG ve 128 POLİFONİ
  • Multitimbral : 16 kanal  multitimbral midi,sequencer
  • Fabrika Hafızaları : 1074  adet fabrikasyon  eşsiz mükemmel ses , 150 hazır midi setup, 16 zone, 128 MB yeniden yüklenebilir hafıza
  • Fabrika MIDI Ayarlar : USB'den direkt yükleme, Tüm PC3 PC3LE K2 AIFF ve Wave ses dosyaları uyumlu, Sequencer sınırsız track, USB Computer ve USB Donanım portları, yazılım desteği.
  • Hafiza : 16 effect, 11 bass, master effect, Pictch band, modulasyon, 9 slider/drawbar
  • MIDI  : In, Out, Thru.
  • Effektler  : 16 effect, iki Master efekt , ödüllü 500 reverbs, gecikme, chorus, flanger, phaser, EQ, Leslie simülatörleri, kompresörler, ve daha fazlası.
  • User Pad / Pedallar : 10 ön panel buton, 3 switch pedal, 2 control pedal,super rıbbon ,nefes kontrol girişleri, , 4 analog çıkış
  • Arpeggiator Riffs : Arpeggiator, riff generatör
  • Analog Çıkışlar  : İki 1 / 4 "balanslı TRS analog (24-bit DAC).
  • Kulaklıklar  : 1 kulaklık çıkışı.
  • Ölçüler: 54.3 x 14 x 4.3" / 138 x 35.5 x 11 cm
  • Ağırlık : 24.50kg

Ürünle ilgili bağlantılar

Kurzweil PC3K8 Performance Synthesizer Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Synthesizer Çok Satanlar