×

Orange Crush Bass 100 Bas Gitar Amfisi

Marka: Marka Sahibi : İngiltere
Temin Edilemiyor
Amfi Tipi
: Kombo
Amfi Türü
: Transistörlü
Diğer Seçenekler
: Aux Girişi
Diğer Seçenekler
: Dahili Tuner
Diğer Seçenekler
: Harici FX Loop
Diğer Seçenekler
: Kulaklık Çıkışı
Diğer Seçenekler
: Line Çıkışı
Diğer Seçenekler
: Line Girişi
Hoparlör (inç)
: 1x15
Watt Değeri
: 100W

Küçük mekanlar için yeterli güce sahip olan Crush Bass 100, hem ses hem de uygulamada çok yönlü bir kombinasyondur. Genellikle kendi tipindeki amplifikatörler için kullanılmayan yüksek uçlu mühendislik tekniklerini kullanan Crush Bass, elde etmek için 100 Watt'lık bir çıkış bölümü ve çok büyük bir fat ton kullanır.

Crush Bass 100'ün özellikleri ve EQ devresi Oranges'in prestijli 4 Stroke Serisi Amplifikatörlerinden esinlenilmiştir. Merkezinde parametrik bir mid bant var. Bu, gitaristin sesleri üzerinde tam kontrol sağlamasını, duymak istedikleri frekansları ayırt etmelerini ve tam olarak konumlandırmalarını sağlar. Geleneksel bir EQ’dan daha doğru olmasının yanı sıra, mid bant, 300Hz’den (saatin tersi yönünde) ile 2.7kHz’lik (tamamen saat yönünde) arasında değişen çok geniş bir alanı kapsıyor. Öne çıkan aktif devre, bas ve orta frekanslarda 15db önyükleme veya kesmenin yanı sıra tiz tarafta 20dV'ye izin verir.

Ek olarak, Orange Crush Bass 100 yenilikçi bir karışım sunar ve genel bir vintage ve beefy tonu üretmek için harmonik katmanlarını birleştiren kontrol kazanır.

Crush Bass 100'ün merkezinde 100 Watt'lık bir çıkış aşaması ve daha küçük alanları doldurma yeteneği var. Entegre devrelerin aksine ayrık devreler kullanan Crush Bass 100, daha önce görülmemiş netlik ve tanımlama ile daha saf ve daha güçlü bir teslimat sağlar. Crush Bass 100, düşük uç tepkisi için refleks portlu 15 ”bir hoparlöre sahiptir. Tamponlu efekt devresi maksimum saydamlık için tasarlandı, bu sayede pedal cephaneliğiniz en üst seviyede performans gösterecek.

Özellikler

  • Aktif 3 Bant EQ
  • Bi-Amp Inspired Blend ve Gain Kontrolleri
  • Kromatik Tuner
  • Destekli Efekt Loop
  • Cabism Yüklü Kulaklık Çıkışı ve Yardımcı Giriş
  • Çıkış Gücü: 100 Watt
  • Hoparlör: 15 "
  • Boyutlar: 43 × 48.5 × 27.5 CM
  • Ağırlık: 24.25kg
 

Orange Crush Bass 100 Bas Gitar Amfisi Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Bas Gitar Amfileri Çok Satanlar