×

Savarez 520B Low Tension Takım Tel Klasik Gitar Teli

Marka: Marka Sahibi : Fransa Üretim: Üretim Yeri : Fransa
Temin Edilemiyor
İlgili Opsiyon
: Takım Tel
TENSION-Gerilim
: Light Tension
Ürün İçeriği
: Takım Tel

EFSANEYİ YARATTILAR
Düzeltme işlemi geçiren naylon SAVAREZ tizler ve Geleneksel sarılı SAVAREZ baslar.

SAVAREZ adı, kırmızı, sarı ve beyaz kartlarla ünlü 520R setini akla getirir; bu set, Savarez adını dün ve bugün "en çok satan" yapmıştır!

Çıktıklarında, müzisyenlere ilk kez üç gerilim arasında seçim yapma imkanı tanıdılar: KIRMIZI (Normal Gerilim) - SARI (Yüksek Gerilim) - BEYAZ (Düşük Gerilim).

TİZLER

Savarez, daha önce hiç kimsenin çözemediği bir soruna çözüm buldu: gitaristlere doğru nota ile çalmak ve teller ve gitarın en iyi şekilde kullanılması için ideal gerilimi seçme imkanı sağlamak. SAVAREZ tarafından oluşturulan ve daha sonra mükemmelleştirilen düzeltme işlemi, bu zorluğun üstesinden gelmiştir.

Şimdi, "NEW CRISTAL" naylon, bu geleneksel tellerin teknolojik ilerlemesinin doruk noktasını temsil ediyor. Düzeltme işlemi geçiren naylonun yüzey dokusu, parmak kaymasını sınırlar ve daha büyük çalma rahatlığı için parmak yerleştirmenin kontrolünü iyileştirir.

BASLAR
Bu baslar, her zaman en çok satanlarımız olmuştur ve ham maddeler ve üretim teknikleri hakkındaki titiz araştırmaların meyvesidir. Bu araştırma, yeni ses ufukları arayan müzisyenlerle işbirliği içinde gerçekleştirilmiştir.

HEM BASLAR HEM DE TİZLER
Yüksek hassasiyetli amaçlı tasarlanmış cihazlarla kontrol edilirler ve her yeni teknolojik değişim dalgasıyla güncellenir (bilgisayarlar, yüksek hassasiyetli gerilim ölçerler, lazer ışınları, fotoelektrik hücreler vb.).

Savarez 520B Low Tension Takım Tel Klasik Gitar Teli Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Klasik Gitar Telleri Çok Satanlar