×
Bu markaya ait ürünlerin iadesi ne yazık ki mümkün olmamaktadır.. !

TC-Helicon Go Solo Mobil Cihazlar için Gitar Arayüzü

  • En geç 31 Mayıs Cuma günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Her Yerde Profesyonel Kayıt

GO SOLO, içerik oluşturuculara mobil iOS*, Android*, Mac* ve PC cihazlarınızı kullanarak her yerde, her zaman kaliteli ses kaydetme özgürlüğü verir. Şimdi, herhangi bir uyumlu cihazla her şeyi kaydedin. Kompakt, mobil bir pakette kristal netliğinde ve profesyonel sesli 24 bit 48 khz ses kaydının keyfini çıkarın.

Yaratıcı Dostu

Müzisyen, podcast yayıncısı, Youtuber veya üçü de olun, kendinizi hızlı ve kolay bir şekilde kaydedebilmek ilham almak için çok önemlidir. GO SOLO ile kayıt hızı ve kolaylığı ile bir an daha yanınızdan bile geçmesine izin vermeyin.

Küçük Kutu, Büyük Ses

GO SOLO, ödüllü, üst düzey miksaj konsolu üreticisi Midas'tan ultra temiz bir pre-amp tasarımı içerir. 48 V Phantom Power, kaydettiğiniz her yerde yoğunlaştırıcı mikrofonunuz için her zaman yeterli meyve suyuna sahip olmanızı sağlar.

Gerçek zamanlı izleme

Gerçek zamanlı sinyal ve tepe seviye göstergeleri ve ayarlanabilir, büyük boy kazanç düğmesi, kayıt seviyelerinizi hassas bir şekilde kontrol etmenizi sağlar. ?" kulaklık jakı ile kendinizi canlı olarak izleyin ve harika kayıtlar yapmaya odaklanın.

Seeking Connection
2 x 2,5 mm MIDI jakları, birleşik XLR ¼" Giriş, ?" Kulaklık Çıkışı, DC adaptör girişi ve PC/MAC için mini USB bağlantı noktası ile—Mikrofonunuzu, gitarınızı, MIDI klavyenizi ve daha fazlasını bağlamaya hazır olacaksınız doğrudan PC'nize, MAC*, iOS* veya Android* Cihazınıza.

MIDI Olabilir

Zincirleme ve yönlendirme göz önünde bulundurularak oluşturulmuştur. Klavyelerinizi, denetleyicilerinizi ve ses modüllerinizi birlikte verilen iki adet 5 pimli MIDI - 2,5 mm kabloyla bağlayın. Sesleri, örnekleri ve daha fazlasını kontrol etmek için ek yönlendirme olanakları için MIDI OUT'u kullanın.

Güçlü Potansiyel

2 x AA pille çalışan GO SOLO'yu hareket halindeyken kullanın veya isteğe bağlı bir DC adaptörü kullanarak şarjlı kalın. Süresiz kayıt için, iOS* mobil cihazınızı da şarj eden yıldırım* kablomuzu kullanın ve kendinizi bir daha asla elektriksiz bulmazsınız.

App Suite Spot

GO SOLO cihazınızı uyumlu iOS cihazınıza bağladığınızda, TC Helicon'un ücretsiz, tamamen açık uygulamalarının keyfini çıkarın. Gitarınızı tam özellikli bir pedal tahtası ve amfi emülatörü olan Guitar Rack ile dönüştürün. Go Studio FX'i kullanarak arkadaki parçaları ve canlı vokal ve video efektlerini yakalayın. Go Record ile temiz ses kayıtları, döngüler ve tüm şarkılar oluşturun. GO SOLO ile uygulamanızın kilidi otomatik olarak açılır.

Biraz daha fazla para için, canlı döngülü ses efektleri işlemcisi Voice Jam Studio'yu 9,99 $'a alın ve performansınızı gerçekten bir sonraki seviyeye taşıyın!


Teknik Özellikler

  • Bağlantı Seçenekleri : USB, MFi Lightning
  • Kullanım Şekli : Taşınabilir
  • Giriş-Çıkış : 1 giriş, 1 çıkış
  • A/D Çözünürlüğü : 24-bit/48kHz
  • Preamfi Sayısı : 1 adet
  • Phantom Güç : Mevcut
  • Analog Girişler : 1 adet XLR-1/4” Combo (mikrofon/Line/Hi-Z)
  • MIDI Giriş/Çıkış : USB, giriş-çıkış (2.5mm çoklayıcı kablo)
  • USB : 1 adet Mini-B
  • USB’den Güç Alma : Mevcut
  • Güç Kaynağı : 2 adet AA pil, USB’den güç alma, 5V DC güç kaynağı (ayrıca satılır)
  • Ölçüler (Yükseklik x Genişlik x Derinlik) : 40mm x 46mm x 127mm
  • Ağırlık : 281g

TC-Helicon Go Solo Mobil Cihazlar için Gitar Arayüzü Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Mobil Cihazlara Özel Preamp Çok Satanlar