×

DiMarzio DD2200 BK (Black) Kilitli Gitar Askısı

Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Amerika

DiMarzio® ClipLock® Hızlı Açılır Gitar Askıları, gitarınızı biraz parmak ucu basıncı ile kolayca bir gitardan diğerine değiştirmenize olanak tanıyan, sağlam plastik klip özelliğiyle ilk olanlardır. Bu, gitarınızı korumak için kullanılabilen en güvenli ve benzersiz bağlama yöntemidir.

ClipLock® Hızlı Açılır Gitar Askıları, Steve Vai, John Petrucci, Steve Morse ve birçok profesyonel müzisyen tarafından yıllardır kullanılmaktadır. Güç, güvenlik ve kalite açısından endüstri standardıdırlar. ClipLock® Hızlı Açılır Gitar Askıları, çoğu elektrikli gitar ve bas üzerindeki askı burç vida deliklerine sığacak şekilde iki sağlam burç ve ekstra uzun vidalarla gitarınıza güvenli bir şekilde bağlanır.

Bu askılar, gitarın performans sırasında serbestçe kaymasını sağlayan pürüzsüz, saten bir hisse sahip naylon malzemeden yapılmıştır. Ekonomik polipropilenden farklı olarak, naylon, 68 kg'dan fazla ağırlığı taşıyacak kadar güçlü olmasına rağmen vücudunuza uyum sağlar ve yeni bir konfor seviyesi ekler.

  • Askı Uzunluğu Standart - 43.5 ila 63.5 inç (110 - 161 cm) arasında ayarlanabilir
  • Ekstra Kısa - 39 ila 56.5 inç (99 - 144 cm) arasında ayarlanabilir Genişlik 2 inç (5 cm)
  • Askı Materyali ClipLock® uçları ile Naylon

DiMarzio DD2200 BK (Black) Kilitli Gitar Askısı Müşteri Yorumları

Ortalama puan

toplam 1 yorum

Ürüne Sahip
Müzik Deneyimi
1995
Müzik Tarzı
Rock, jazz

DiMarzio DD2300 modeline uzun yıllardır sahibim. En ufak bir memnuniyetsizliğim olmadı. Şimdiye kadar klipslerde herhangi bir aşınma veya işlev bozukluğu olmadı. Belki aşırı yoğun bir kullanıma maruz kalmadı ancak uzun süre beklemeden kaynaklı bir çürüme veya kopma olayı da yaşanmadı. Daha önceden deneyimlediğim DiMarzio kalitesine istinaden yeni gitarım için bu ürünü de (DD2200) aldım. Kalitesi yüksek güvenli bir ürün. Klipsler sağlam, tavsiye ederim.

Ürün hakkındaki yorumunuz?

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 1 Hayır : 1

Gitar Askıları Çok Satanlar