×

Carl Martin PlexiTone Lo-gain Gain Pedalı

Marka: Marka Sahibi : Danimarka
Temin Edilemiyor
Bazen azın çok olduğunu hepimiz biliyoruz, bu yüzden burada Carl Martin Plexitone Log-gain pedalını sunuyoruz. İster amfinizin doğal aşırı hızını tatlı noktaya itin, ister tonunuza biraz ekstra renk katın ki bu kesinlikle İngiliz Siyahı ve Altın rengi, Carl Martin Plexitone Lo-kazanç Pedalı hedefe ulaşıyor.

Carl Martin Plexitone Lo-gain, tekli bobinlerin şarkı söylemesini sağlayacak ve humbucker'lara ekstra güç verecektir. Carl Martin Plexitone Lo-gain, size ekstra güç sağlamak ve aşırı hızlanmanızı yumuşatmak için diğer pedallarınızla üst üste koyun, sesinize o Plexi karakterini verir.

Plexi Lo-gain aynı zamanda yeni DC-DC dönüştürücü devremizi içerir, bu nedenle pedal, düzenlenmiş bir 9V Güç Kaynağı ile çalıştırılabilir, ancak yine de orijinal AC ile çalışan Plexi-Tone ile aynı +-12V seviyesinde çalışır. Bu, CM Pro-Serisi'ni diğerlerinden farklı kılan aynı tonu ve kafa mesafesini sağlayan aynı yüksek kaliteli bileşenleri kullanmamıza izin verir!

Seviye düğmesi, PlexiTone Lo-gain'in genel seviyesini ayarlar. Bu düğmeyi ayarlayarak (kazanımla bağlantılı olarak), ritim veya solo çalışma için baypas sinyalini eşleştirebilir veya aşabilirsiniz.

Drive düğmesi, hafif çıtırtılardan aşırı hız miktarını ayarlar; tam saat yönünün tersine, tam saat yönünde bir sürü sürdürülebilirlik ile tam, şişman aşırı hıza kadar... ve aradaki her şey. Overdrive miktarı ne olursa olsun, PlexiTone Lo-gain her zaman hem canlı hem de kayıt oturumlarında miksajı kesiyormuş gibi görünen o harika İngiliz tonlarını üretir.

Baypas anahtarı düğmemiz; PlexiTone Lo-gain'i açan veya kapatan, aktif arabelleğe alınmış çıkıştır, böylece uzun kablolarda bir çapraz aşamada sinyal kaybetmezsiniz!

ÖZELLİKLER
  • Genişlik: 2,9" (73,66 mm) jaklar dahil
  • Derinlik: 4,6" (116,84 mm)
  • Güç: YALNIZCA 9 volt DC negatif merkezli güç kaynağı (adaptör dahil DEĞİLDİR); pil kabul ETMEZ.
  • Giriş/Çıkış Jakı Konumu: Taraflar
  • Güç Jakının Konumu: Üst
  • Baypas: Tamponlu Baypas
  • LED: Evet

Carl Martin PlexiTone Lo-gain Gain Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar

Vox V845 Classic Wah Pedal - Wah Pedalı
Vox V845 Classic Wah Pedal
% 3 İndirim
2
3.832,84 TL
3.951,38 TL
Wah Pedalı
Digitech DROP Polyphonic Drop Tune Pitch-Shift Pedal - Drop Tune ve Oktav Pedalı
Digitech DROP Polyphonic Drop Tune Pitch-Shift Pedal
% 5 İndirim
4
9.395,50 TL
9.890,00 TL
Drop Tune ve Oktav Pedalı
Digitech Whammy DT - Whammy Pedalı
Digitech Whammy DT
% 4 İndirim
A
17.568,00 TL
18.300,00 TL
Whammy Pedalı
ADD+ Ratortion 3 V.2 - Overdrive / Distortion Pedalı
ADD+ Ratortion 3 V.2
% 5 İndirim
4
2.850,00 TL
3.000,00 TL
Overdrive / Distortion Pedalı
Boss SD-1 Super OverDrive - Overdrive Pedalı
Boss SD-1 Super OverDrive
% 1 İndirim
4
3.989,70 TL
4.030,00 TL
Overdrive Pedalı
tc electronic Sentry Noise Gate - Noise Gate Pedalı
tc electronic Sentry Noise Gate
% 5 İndirim
4
6.137,00 TL
6.460,00 TL
Noise Gate Pedalı
Korg Pitchblack Mini Beyaz - Akort Aleti
Korg Pitchblack Mini Beyaz
% 5 İndirim
2
2.460,83 TL
2.590,35 TL
Akort Aleti
JOYO JF-18 Power Tune Guitar Effect Pedal Power Supply & Chromatic Floor Tuner - Güç Sağlayıcı (Adaptör) ve Akort Aleti
JOYO JF-18 Power Tune Guitar Effect Pedal Power Supply & Chromatic Floor Tuner
3
5.795,35 TL
Güç Sağlayıcı (Adaptör) ve Akort Aleti