×

Chicken Picks Badazz III - 2.5mm - 1 Adet Pena

Marka: Marka Sahibi : Hollanda Üretim: Üretim Yeri : Hollanda
Temin Edilemiyor
İlgili Opsiyon
: Badazz III - 2.5mm - 1 Adet
Görsel
: Marka-Logo
İçerik
: 1 adet
Kalınlık-Boyut
: 2.50mm
Materyal
: Termoset
Tür
: Standart Penalar

Chicken Picks - Uzun Ömürlü Gitar Penaları

Bir penaya bu kadar para verilir mi?

Bir çok gitarist için gitar, amfi, manyetik, teller, kablolar, pedallar ve efekt aletleri çok önemliyken gitarla fiziksel olarak ilk temasa giren gitar penaları önemsiz bir aksesuar gibi algılanmaktadır.

Genel olarak gitar penaları oldukça ucuz, kullan-at diye tanımlanan bir sarf malzemesi olarak görülür. Haliyle piyasadaki sıradan penaların çoğu oldukça ucuzdur, ancak bu gitaristleri yanıltmaka ve bazen bir kaç gün içinde uçları eriyen ve özelliklerini yitiren bu basit penaları bir yılda kaç defa satın aldıklarını bile unutturmaktadır.

Chicken Picks gitar penaları piyasadaki en uzun ömürlü penalardan biridir. Standart kullanımlarda 6 ay ila 1 sene kullanım vaadeder. Ayrıca Chicken Picks'te kullanılan malzeme bir çok plastik kökenli malzemeye göre çevreye çok daha az zararlıdır. Tüm Chicken Picks penalar 100% Hollanda üretimidir ve çocuk işçiliğinin olmadığı bir endüstride üretilir! Verdiğiniz parayı sonuna kadara hakeden, uzun süre kullanabileceğiniz bu penaları kullanan bir çok gitarist, standart tipte ve malzemelerden üretilmiş eskiden kullandıkları penalara asla geri dönmezler :)

Chicken Picks'in diğer penalardan farkı ne?

Chicken Picks, üretildiği özel termoset (ısı ile geri dönüşümsüz sertleşen) malzeme ile yüksek basınç altında üretilmekte ve her biri el işçiliği son detayları verilmektedir. Kullanım ömrünü düşündüğünüzde satın alabileceğiniz en uzun ömürlü ve ucuz penalardan biridir. Ayrıca bu sert malzeme ile üretilen Chicken Picks modelleri hiç bir penadan alamayacağınız armonikleri zengin ve dolgun bir ton üretmektedir.

Daha geniş dinamik aralık, daha çok kontrol ve daha az yorgunluk!

Sıradan penaların aksine kalın ve yoğun yapılı olmasından ötürü çalan kişiye çok daha geniş bir dinamik aralık sağlarken aynı zamanda da ellerin daha az yorulmasına ve çok daha fazla kontrollü çalıma imkan sağlamaktadır!

Ayrıca sert yapısından dolayı bükülmediğinden dolayı tellerin direncine karşı tam kontrol sağlar, bunun sonucunda hiç bir pena ile elde edemeyeceğiniz bir dinamik aralık üretir!

İki yüzünde bulunan kalınlığı belirten ve logonun lazerle işlenmesinden ortaya çıkan doku ise penanın elinizden asla kaymamasını sağlar.

Açılı Kenarlar

Sivri uçları belirli bir açıyla, el işçiliği ile işlenen Chicken Picks penalar iki yüz ile de kullanıma imkan verirken bir çok müzik tarzının altından da kolayca kalkar. Tri-Tone (Bermuda ve Badazz) serisindeki penalarda 3 uç da sivriltildiğinden farklı ton ve çalım dinamikleri elde etmeniz amaçlanmıştır.

Penaların uçları 10-15 dakika çalımdan sonra teller ile etkileşimlerinden dolayı cilalı bir görünüm elde eder ve çalım stilinize uyum sağlar hale gelir.


Chicken Picks Orjinal Seri - Regular 2.6 mm & Light 2.2 mm

En çok sevilen ve tercih edilen, "351" olarak bilinen standart tasarımda, Light 2.2 mm ve Regular 2.6 mm olmak üzere iki kalınlıkta gelir.

Bu modellerde uçlar yuvarlatılmıştır ve iki yüzde de uç kısmına açı verilmiştir.

Bu modeller standart pena boyutlarına alışmış gitaristlerin kolayca Chicken Picks'i kullanmaya başlayıp alışmaları için en uygun seridir.


Chicken Picks Orjinal Seri - Shredder 3.5 mm

Chicken Picks "Orjinal Seri"ye ait olan tasarımdan bir diğeri de ise Shredder 3.5 mm modelidir.

Bu model Light ve Regular modellere göre %13 daha ufaktır. Bu pena bir miktar daha yuvarlak uçla bitirilmiş olup açılı olarak üretilmiştir.

Serinin en kalın penası olan Shredder kütlesinden dolayı en tok ton karakteristiğini sunar.


Chicken Picks Tritone Serisi - Badazz 2.0 mm & Badazz 2.5 mm

<

Chicken Picks Badazz III serisi, çok tercih edilen "Jazz" tasarımından ortaya çıkartılmıştır. 2.0 mm ve 2.5 mm'lik iki farklı kalınlıkta gelir.

Badazz III modellerinde çok sivri bir adet uç ve iki adet daha az sivri uç bulunur. Böylece toplamda üç adet kullanılabilir uçla gelir!

Bu modeller "Jazz" tipi penaların ufak boyutuna alışmış olan gitaristler ortaya çıkartılmıştır.


Chicken Picks Tritone Serisi - Bermuda 2.1 mm & 2.7 mm
<

Chicken Picks Bermuda III serisi ise, Gypsy stili müzik çalan gitaristlerin kullandığı formda üretilmiştir. 2.1 mm ve 2.7 mm olmak üzere iki farklı kalınlıkta gelir.

Bermuda III modellerinde ise bir yuvarlatılmış uç ve iki adet daha sivri uç olmak üzere yine üç adet kullanılabilir uç bulunmaktadır!

Gypsy ve Jazz tarzı çalan gitaristlerin çalım tarzları için en uygun seridir.


Chicken Picks kullanan gitaristlerden bazıları...

Jack Thammarat, Laura Cox, Daniel Donato, Hedras Ramos, Steve Marks, Fayeed Tan, Joe Cantamessa, Joe Settlemires, Doug Seven, Popy Basily, Frank Pane, Cris Mantello, Corrado Sgandurra Ziua Chitarelor, Glenn Fricker, Tino Hevia, Quint Starkie, Harry Hmura, Cristi Gram, Andre Madatian, Ricky Portera, Olaf Thorsen, Mike Gianelli, Patrick Sheridan, Jesper de Jonge, Bart Dietvorst, Oliver Engqvist, Johnny Bernhard, Sayit Dölen, Marc Malsegna, Hershel Yatovitz, Jasmin Pabst, Alberto Barrero Juez, Joseph Yun, Wank Adams, Adrea Lanzillo, Dave Baker, Hideaki Yamakado, Barney Willemse, Austin Crum, Backroads Bluegrass, Mike Thomas, Pritesh Walia, Bert Meulendijk, Elisa Pisetta, Christian Vegh, Merel Bechtold, Frank Cosentino, Jarod Woznik, Big John Mills, Daniel Donato, Skjalg Raaen, John Jorgenson, Jonny Buckland, Christian Vegh, Tiago Skiter.

Chicken Picks Badazz III - 2.5mm - 1 Adet Pena Müşteri Yorumları

Ortalama puan

toplam 1 yorum

Ürüne Sahip
Müzik Deneyimi
Belirtilmemiş
Müzik Tarzı
Belirtilmemiş

Bu ürüne ilk baktığım zaman kemiğe benzer bir maddeden yapıldığını düşündüm. Bundan dolayı da az kullanım ömrü vardır dedim. Fakat bu penalar gerçekten dayanıklı ve uzun süreli kullanıma sahip. Çıkıntılı yüzeyleriyle elinizden düşmüyor. Kargo olarak Yurtİçi'ni seçtim ve siparişimden iki gün sonra hasarsız bir şekilde teslim aldım.

Ürün hakkındaki yorumunuz?

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 2 Hayır : 0

Penalar Çok Satanlar