DigiTech RP155, bir gitar çok efektli işlemci olarak 83 farklı amfi, kabin, stompbox ve efekti modelleyebilmektedir. RP155 pedalını kullanarak, profesyoneller gibi neredeyse istediğiniz her türlü sesi elde edebilirsiniz. USB akış ses özelliği sayesinde, DigiTech RP155 pedalları doğrudan bilgisayarınızın DAW'ına o kadar iyi seslerle kayıt yapabilir ki insanlar büyük bir kayıt stüdyosu kullandığınızı düşünebilir.
Efektler:
- Hacim/Wahlar: DigiTech Tam Aralık Hacim Pedalı, Dunlop Cry Baby* Wah, Vox Clyde McCoy Wah* temel alınarak.
- Kompresör/Limiterler: DigiTech Kompresör, Boss* CS-2 temel alınarak.
- Pickup Simülatörleri: Tek Bobin > Humbucker, Humbucker > Tek Bobin
- Akustik Simülatörler: Dreadnaught Akustik
- Noise Gate/Otomatik Şişme: DigiTech Noise Gate, DigiTech Auto Swell temel alınarak.
Chorus Efektleri:
- Boss* CE-2 Chorus, DigiTech Çift Chorus, DigiTech Çoklu Chorus temel alınarak.
Flanger Efektleri:
- DigiTech Flanger, MXR Flanger temel alınarak.
Phaser Efektleri:
- DigiTech Phaser temel alınarak.
Pitch Modelleri:
- DigiTech Whammy, DigiTech Pitch Shift, DigiTech Detune, DigiTech Harmony temel alınarak.
Vibrato/Döner Efektler:
- DigiTech Vibrato, DigiTech Rotary temel alınarak.
Tremolo Efektleri:
- DigiTech Tremolo, DigiTech Panner temel alınarak.
Envelope/Özel Efektler:
- DigiTech Envelope Filter, DigiTech Auto Ya, DigiTech Step Filter temel alınarak.
Eşitleme:
- 3 band EQ
Gecikmeler:
- DigiTech Analog Delay, DigiTech Digital Delay, DigiTech Modulated Delay, DigiTech Pong Delay, DigiTech Tape Delay temel alınarak.
Reverbler:
- Fender Twin Reverb*, Lexicon Ambience, Lexicon Studio, Lexicon Room, Lexicon Hall, EMT* 240 Plate temel alınarak.
Distorsiyon Stompboxları:
- Arbiter Fuzz Face, Boss DS-1 Distorsiyon, Boss MT-2 Metal Zone, DigiTech Grunge, DOD 250 Overdrive/Preamp, DOD Gonkulator Ring Modulator, Electro-Harmonix Big Muff?, Ibanez TS-9 Tube Screamer, Ibanez TS-808 Tube Screamer, ProCo Rat temel alınarak.
Amfiler:
- '57 Fender Tweed Champ*, '57 Fender Tweed Deluxe*, '59 Fender Tweed Bassman*, '65 Fender Blackface* Twin Reverb*, '65 Fender Blackface* Deluxe Reverb*, '68 Marshall 100 Watt Super Lead* (plexi), '77 Marshall Master Volume*, '83 MarshallJCM800, '93 Marshall JCM900, '62 VoxAC15, '63 Vox AC30 Top Boost, '69 Hiwatt* Custom 100 DR103, '81 Mesa/Boogie* Mark II C, '01 Mesa/Boogie Dual Rectifier*, '96 Matchless* HC30, DigiTech Bright Clean, DigiTech Clean Tube, DigiTech High Gain, DigiTech Metal, DigiTech Solo temel alınarak.
Kabin Tipleri:
- '57 Fender* Tweed Champ 1x8", '57 Fender Tweed Deluxe Reverb* 1x12", '63 Vox* AC30 Top Boost w/Jensen Blue Backs 2x12", '59 Fender Tweed Bassman* 4x10", Marshall 1969 Straight w/Celestion* G12-T70 4x12", Johnson Straight w/Celestion Vintage 30's 4x12", DigiTech Solo 4x12, DigiTech Bright 2x12, DigiTech Metal 4x12, DigiTech Rock 4x12, DigiTech Alt 4x12, DigiTech Vintage 4x12 temel alınarak.
DigiTech RP155 Gitar Çoklu Efekt Pedalının Özellikleri:
- 20 saniyelik looper
- 83 amfi, kabin, stompbox ve efekt
- 23 Amfi/Akustik Tip
- 12 Kabin Tipi
- Lexicon Reverbler
- 30 Ton ve 30 Efekt Kütüphanesi
- 100 ön ayar (50 fabrika, 50 kullanıcı)
- 5 saniyeye kadar gecikme süresi
- 24-bit 44.1kHz örnekleme hızı
- 60 yüksek kaliteli davul paterni
- 2 x 2 USB ses akışı
- DigiTech X-Edit ile USB üzerinden düzenleme
- Bağımsız 1/4" Sol ve Sağ Çıkışlar
- Amfi / Mikser anahtarı, 1/4" çıkışları amplifikatörler ve mikserler için optimize eder
- Stereo 1/8" kulaklık çıkışı
- Stereo 1/8" Aux Girişi
- Dahili kromatik tuner
- Dayanıklı döküm şasi
- Güç kaynağı dahil
DigiTech RP155 Gitar Prosesör Müşteri Yorumları
Ortalama puan
toplam 1 yorum
- Ürüne Sahip
- Müzik Deneyimi
- amatör ev müzisyeni
- Müzik Tarzı
- Metal, rock
Diğer prossesörlere göre bir çok artısı var. Davul ritmi, looper, amfi modellemeleri, ses kartı olarak kullanabilme özelliği. Bir de expression pedalı olsa harika olacaktı.
- Kullanım Kolaylığı
- Ses Kalitesi
- Kullanılan Malzeme & Sağlamlık
- Genel Değerlendirme
- Kullanıcı desteği
Bu yorum size yardımcı oldu mu?