×
Groove Tubes GT-6L6-R MED QUARTET (Eşlenmiş Dörtlü) Lamba
3

Groove Tubes GT-6L6-R MED QUARTET (Eşlenmiş Dörtlü) Lamba

Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Rusya
36501

8.274,88 TL (247,80 $)

%10 kampanyalı fiyatı

7.447,40 TL
  • En geç 25 Nisan Perşembe günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Gelişmiş güç derecesi ve performans ile harika dinamikler ve çok tatlı, vurucu bir ton. Daha parlak üst uç ve çok dolu, belirgin ve yuvarlak bir düşük frekans çıkışı. Stok performansı için sağlam bir yedek.

6L6

Bassman, Bandmaster, Concert, Dual Showman, Hot Rod Series, Pro Series, Super Reverb, Tremolux, Twin, Vibrolux, Super-Sonic gibi Fender profesyonel amplifikatörlerinde sıklıkla kullanılan orta çıkışlı bir güç tüpü (genellikle 20-25 watt), Blues Deluxe, Blues DeVille ve diğerleri. Pek çok varyasyonda mevcut olan tepkisi, belirgin bir orta kademe karakteri ile yuvarlaktır; süper parlak ve temiz, güçlü bir yumrukla tiz ve güçlü. Belki de 60'lardan itibaren tüm tarzlarda ABD gitar müziği için en tanınan imza tonu. "Orta" güç derecelerinde stoklanmıştır; "düşük" ve "yüksek" güç değerlerine sahip özel siparişler olarak da mevcuttur. Tekli, düet, dörtlü ve altılı olarak mevcuttur.

Güç Tüpleri

Bunlar, mikro ses, uğultu, gürültü zemini, fiziksel çalışma ve performans özellikleri için her Groove Tubes premium sertifikasını geçer. Ayrıca, kazanç-bozulma oranını dinamik bir temelde analiz edip eşleştirerek, daha uzun süre uzatma, daha geniş frekans tepkisi ve daha müzikal bir amplifikasyon deneyimi için harmonik açısından zengin ve dengeli, güçlü, şarkı söyleyen bir tonu garanti eder. Müzik aleti amplifikasyonu için özel olarak tasarlanmış ve test edilmiş, satın alabileceğiniz en iyi 8 pinli pentot tüpleri oldukça basit. Tekli tüpler, uyumlu düetler, dörtlüler ve altılılar olarak satılır. Fender lambalı amfilerde standart donanım.

Groove Tubes güç tüpleri düşük, orta ve yüksek çıkış seviyelerinde eşleştirilir ve derecelendirilir. Çoğu amplifikatör üreticisi, amfilerini "orta" aralıktaki lambalar için ayarlar ve "orta" satın alındığında stok lambaların değiştirilmesi sıklıkla yeniden yönlendirme gerektirmez. Daha yumuşak bir his, daha hızlı distorsiyon ve daha kremsi bir ton için "alçaklar" önerirler; daha dinamik boşluk payı ve daha sıkı, daha hızlı ve daha sert genel yanıt için, "yüksekleri" önerirler. Düşük ve yüksek değerlerin, performans tercihlerinizi karşılamak için kalifiye bir servis teknisyeni tarafından yeniden ayarlanmasını gerektirme olasılığı daha yüksektir.

Groove Tubes GT-6L6-R MED QUARTET (Eşlenmiş Dörtlü) Lamba Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Lamba Çok Satanlar