×
Üretici firmanın, her modeli hazır stoğunda bulundurmamasından ötürü, temin süreci 5 iş gününü aşabilmektedir.
İstanbul Agop XIST Dry Dark Hi Hats 13 inch - XDDH13 Hi Hat
A

İstanbul Agop XIST Dry Dark Hi Hats 13 inch - XDDH13 Hi Hat

Marka: Marka Sahibi : Türkiye Üretim: Üretim Yeri : Türkiye
55553

5.262,48 TL (160,00 $)

%5 kampanyalı fiyatı

4.999,36 TL
  • Özel Stoğumuzda 1 Adet Mevcuttur
  • 1 adede kadar sipariş vermeniz durumunda, 4 saat 25 dakika içerisinde kargoya verilecektir.
  • Daha fazla adetli sipariş vermeniz durumunda, 4 Haziran Salı günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Zil Avantaj 1

Zil Avantaj 1

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

İlgili Opsiyon
: 13 inch - XDDH13
Boyut
: 13 inch

XDDH10: Sivri, karanlık ve *trashy benzeri saldırıya sahip ve hızlı bir sönümleme sunar. Daha büyük bir saldırı, daha belirgin bir çıtırtı sesi ve daha hızlı bir bozulma için, alt zile ek bir 10” Dry Dark Splash ekleyin (dahil değildir) ya da düşük sesli, yumuşak bir hi-hat çifti için alternatif bir alt zil olarak kullanın; bu çifti net birbaget sesiyle sunar.

Hi-Hat çifti olarak kullanılmadığında, üst zil hızlı ve trashy benzeri bir splash için kullanılabilir ve alt zil, bir vurgu çanı veya bir davul üzerine konarak bir susturucu veya alternatif bir vuruş yüzeyi olarak kullanılabilir.


XDDH13: Sivri, karanlık ve "trashy benzeri saldırıya sahip ve hızlı bir bozulma sunar. Daha büyük bir saldırı, daha belirgin bir çıtırtı sesi ve daha hızlı bir bozulma için, alt zile ek bir 13” Dry Dark Crash ekleyin ya da düşük sesli, yumuşak bir hi-hat çifti için alternatif bir alt zil olarak kullanın; bu çifti dengeli bir çubuk sesi ve nispeten düşük bir perde ile sunar.

Hi-Hat çifti olarak kullanılmadığında, üst zil hızlı ve çöp benzeri bir crash için kullanılabilir ve alt zil, bir vurgu çanı olarak kullanılabilir.


XDDH17: Karanlık ve çöp benzeri saldırıya sahip. Yıkamalı, ancak hızlı bir bozulma sunar. Daha odaklanmış bir saldırı ve daha belirgin bir çıtırtı sesi için, alt zile ek bir 17” Dry Dark Crash ekleyin. 17” Dry Dark Crash ile alternatif bir alt zil olarak çiftleştirildiğinde, karanlık ve çöp benzeri tonları orta düzeyde bir ses seviyesinde sunar.

Hi-Hat çifti olarak kullanılmadığında, üst zil patlayıcı ve dolgun bir crash için kullanılabilir ve alt zil, küçük hafif bir ride veya çan efekti olarak kullanılabilir.


*Zillerde "trashy" yanıt, belirli bir ses estetiği için aranan bir özellik olabilir. Bu tür bir ses, genellikle daha agresif ya da deneysel müzik türlerinde aranan bir özelliktir. Trashy yanıtlar genellikle daha kompleks ve ilginç ses dokuları oluşturur.

İstanbul Agop XIST Dry Dark Hi Hats 13 inch - XDDH13 Hi Hat Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Hi-hat Çok Satanlar