×

Korg SP-280 White Dijital Piyano

Marka: Marka Sahibi : Japonya
32411

22.979,95 TL (700,00 $)

%3 kampanyalı fiyatı

22.290,55 TL
  • En geç 24 Haziran Pazartesi günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Korg SP-280 dijital sahne piyanosu, popüler SP-250'nin izinden giderken size mükemmel sesler, olağanüstü his ve kolay taşınabilirlik sunar - hepsi de kaçırılmayacak kadar iyi bir fiyatla. 30'dan fazla üstün kaliteli sesle yüklü olan SP-280 ile büyük piyanolar, EP'ler, orglar ve teller gibi herhangi bir şeyi çağırabilir, hatta kolaylıkla sesleri bir araya getirebilirsiniz. İmpresyonizm 2 x 22W stereo ses sistemi, evde çalmayı veya küçük mekanlarda çalmayı son derece kolaylaştırır ve sadece 42 lbs. ağırlığında olduğundan, Korg SP-280 dijital piyanonuzla sahne almak konusunda hiçbir tereddüt yaşamazsınız.

Korg SP-280 Dijital Sahne Piyano Hızlı Bakış:

  • Otuz zengin, detaylı ve ifade dolu ses
  • Güçlü tam aralıklı stereo hoparlör sistemi
  • Sahne performansları için harika, aynı zamanda evde pratik yapmak ve ders almak için ideal

Otuz zengin, detaylı ve ifade dolu ses

Korg SP-280 klavyesinin tuşlarına dokunduğunuzda, akustik piyano sesleriyle sınırlı kalmazsınız. Çünkü Korg, bu taşınabilir performans piyanosuna toplamda 30 muhteşem ifade dolu enstrüman yüklemiştir. Elektro piyanolar, orglar, clavlar ve daha fazlası arasından seçim yapabilirsiniz. SP-280 size yalnızca tam ve gerçekçi bir ses sunmakla kalmaz, aynı zamanda her sesi canlandıran tuş serbest bırakma gürültüsü gibi ince ayrıntıları da sunar.

Güçlü tam aralıklı stereo hoparlör sistemi

Sahne üzerinde veya salonunuzda, SP-280'in yerleşik stereo ses sistemi, harici bir amplifikatöre ihtiyaç duymadan istediğiniz tüm sesi sunar. Aslında, SP-280 klavyesinin 2 x 22W hoparlör sistemi, küçük mekanlarda kendi başına yeterince güçlüdür, bu da onu kafe ve bar performansları için mükemmel hale getirir. Ve PA sistemine geçmeniz gerekiyorsa endişelenmeyin, Korg SP-280'e standart 1/4" çıkışlar da eklemiştir.



Ürünle ilgili bağlantılar

Korg SP-280 White Dijital Piyano Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Dijital Piyanolar Çok Satanlar