×

Nux Mod Core Deluxe MKII Modülasyon Pedalı

Nux
Marka: Marka Sahibi : Amerika
63906

3.967,47 TL (119,00 $)

%10 kampanyalı fiyatı

3.570,71 TL
  • En geç 3 Mayıs Cuma günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

Gelişmiş yönlendirmeyle tonunuzu şekillendirin. Tonunuzu Modülasyonla değiştirin...

NUX MOD CORE DELUXE MKII, ST.CH (Stereo Chorus), CE-1, SCF CHO, SCF FLG, SCF P.M., U-VIBE CHO, U-VIBE VIB ve PH-100 dahil 8 farklı tipte bir modülasyon pedalıdır.
Mod tiplerini rotary switch ile değiştirebilirsiniz.

  • Bu pedal, birlikte verilen SEND ve RETURN özelliğiyle gelişmiş sinyal yönlendirme sunar. Özelleştirilmiş loop lar oluşturmak için mono sinyali kolayca bölün!
  • Ek olarak, 2 sinyali paralel hale getirebilir ve sinyalleri karıştırmak için Alt modunda Tweak düğmesini kullanabilirsiniz.
  • 3 yollu switch i istediğiniz konuma getirin ve hazırsınız!

Daha fazla sinyal yönlendirme fikri için aşağıyı okumaya devam edin...

ST.CH (Stereo Chorus), harika ses veren MXR® Stereo Chorus'tan ilham almıştır. Artık dahili olarak orta konuma ayarlanmış olan bas ve tiz düğmelerini ortadan kaldırarak kontrolleri birleştirdik ve artık Core-Image ™ ses modellemesindeki gelişmelerle otomatik olarak düzeltilen bas filtresi ihtiyacını tamamen ortadan kaldırdık.

CE-1, 1976 yılında sahneye çıkan ilk chorus efekt pedalı olan efsanevi BOSS® CE-1'i temel almaktadır. Bundan önce yalnızca klasik caz amplifikatöründe yerleşik bir efekt olarak mevcuttu.

MOD CORE DELUXE MKII, bu pedalın özelliklerini tam olarak kopyalar; Zengin caz atmosferinin özel sıcaklığı, her müzisyenin tonunda hemen fark edilen bir vurgu...

SCF, şimdiye kadar yapılmış en iyi modülasyon pedallarından biri olan TC Electronic Stereo Chorus Flanger'a bir övgüdür. 

SCF CHO: Bir chorus temel olarak birden fazla gecikme sinyalini karıştıran bir perde oluşturucudur. Çoklu gecikme sinyalleri orijinal sinyalle karıştırıldığında yumuşak ve geniş sesli bir modülasyon etkisi yaratılır.

SCF FLG: Flanger, chorus ile aynı prensibe dayanır, ancak burada sinyal daha belirgin bir ses efekti yaratarak (delay üzerine feedback eklemek gibi) yeniden oluşturulabilir.

SCF P.M.: "Hafif" bir chorus sesi yaratan chorus ve pitch vibrato sunun birleşimi.
null     U-VIBE, şaşırtıcı derecede benzersiz sesi için Dunlop® Uni-Vibe®'den ilham almıştır. Old School tarzı Uni-vibe, fiziksel Dönen Hoparlör Efektini simüle ederek devasa bir 3D ses sağlıyordu; bu güzel ve unutulmaz ses, Hendrix'in 60'lardaki sahne performansları sırasındaki bending ifadeleriyle kolaylıkla ilişkilendirilebilir.

U-VIBE CHO: Derinlik, süpürme efektinin derinliğini değiştirecektir.

U-VIBE VIB: Derinlik, pitch modülasyonunun derecesini değiştirecektir.

PH-100, hem Hız kontrolüne hem de 4 dalga biçimli Yoğunluk kontrolüne sahip MXR® PHASE 100'ü temel alır; Phase 100 geniş bir ton yelpazesi sunar.

Nux Mod Core Deluxe MKII Modülasyon Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Bu Ürüne Bakanlar, İlgili Kategorilerde Bunlara da Baktı

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar