×

Vox V846-HW Hand-Wired Wah Pedalı

Vox
Marka: Marka Sahibi : İngiltere
24396

6.574,06 TL (200,00 $)

%3 kampanyalı fiyatı

6.376,84 TL
  • En geç 20 Mayıs Pazartesi günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Elektro Gitar Pedalları

Aşağıdaki ürünlerden birini uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Standart Pedal Adaptör Tekli

A
Özel Stoğumuzda 4 Adet Mevcuttur
610,00 TL 450,00 TL

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

Diğer
: Wah

Vox V846-HW El Kablolu

Efsanevi V846 geri döndü ve her zamankinden daha iyi. V846-HW ile tanışın: El ile kablolanmış taret tahta yapısı ve birinci sınıf bileşenlere sahip, ton tutkunları için nihai Wah Wah pedalı.

Özellikler ve Öne Çıkanlar

  • Klasik VOX 846 Wah Wah'ın birinci sınıf yeniden doğuşu.
  • Dünyanın dört bir yanındaki efsanevi gitaristler tarafından sevilmeye devam eden pedal
  • El yapımı taret kartı yapısı kesinlikle baskılı devre kartı kullanmaz
  • Gerçek baypas devresi, baypas edildiğinde ses kalitesindeki kaybı ortadan kaldırır
  • Vintage spec Halo tipi indüktörler, klasik V846'nın ayırt edici sesini yeniden üretir
  • Yeni VOX potansiyometre tasarımı, hassas kontrol ve mükemmel güvenilirlik sağlar
  • Düşük gürültülü karbon kompozit dirençler (KAMAYA ELECTRIC CO., LTD tarafından Japonya'da üretilmiştir)
  • Yüksek kaliteli polyester film kapasitörler
  • Dayanıklılığı ve ayak altında rakipsiz hissi nedeniyle seçilen Carling Technology tarafından yapılan ayak pedalı
  • Switchcraft® tarafından yapılan sağlam ve güvenilir jak


VOX, 1960'larda dünyanın ilk wah-wah pedalını yarattı; sonsuza dek rock müziğin sesini değiştiriyor. 1967'de dünyanın dört bir yanından gitaristler, benzersiz VOX sesiyle tanınan orijinal V846 Wah Wah Pedal'ı kucaklamak için koşturdu. V846, 1969'da Woodstock Müzik ve Sanat Fuarı'ndaki ünlü Voodoo şili çalması da dahil olmak üzere sayısız efsanevi performansta kullanılarak rock tarihindeki yerini fazlasıyla hak etti.

Şimdi 2011'de, kırk yılı aşkın bir süre sonra, V846, V846-HW Hand-Wired Wah Wah Pedal olarak yeniden doğdu. Klasik tonu inkar edilemez olsa da, V846-HW sadece geçmişin tarihini tekrarlamak için değil, gelecekte yeni bölümler yazmak için yaratıldı. Adından da anlaşılacağı gibi, V846 Hand Wired, elle kablolanmış taret tahtası yapısına sahiptir. Ancak VOX burada durmadı. İndüktörler, dirençler, kapasitörler ve potansiyometre dahil her bileşen, birinci sınıf doğruluk ve ton için özenle seçilmiştir. Aslında, orijinal tasarıma tonu koruyan bir gerçek baypas eklendi. Dış kısımda döküm gövde, krep kaplamalı kumlanmış bir dış yüzeye sahiptir. V846-HW, en saf sesi sunarak tarihteki tüm Wah Wah pedallarını geride bırakan, klasik ama modern özelliklerle VOX'un dünyaca ünlü teknolojisinin mükemmel bir birleşimidir.

El Kablolu Sanat

V846-HW'nin dahili devresi herhangi bir baskılı devre kartı kullanmaz; elle kablolanan taret tahtası yapısı, yüksek düzeyde işçilik, teknik beceri ve hassas manuel montaj gerektirir. Yoğun iş gücü gerektiren bu elle kablolama sanatı, ideal ve verimli bir sinyal yolu oluşturur. Gitaristin dokunuşunun her nüansına yanıt veren V846-HW, gerçekten nihai Wah Wah pedalıdır.

Gerçek Baypas

Ton tutkunları için birinci sınıf bir pedal olarak tasarlanan V846-HW, günümüzün gitaristlerinin ihtiyaçlarını karşılamak için gerçek bir baypas devresi sağlar. Wah Wah işlevi kapalıyken sesteki herhangi bir renklenme veya ses kalitesindeki kayıp tamamen giderildi.

Vintage-Spec İndüktör; Pürüzsüz Potansiyometre

İndüktör, her VOX Wah Wah pedalının kalbidir. V846-HW, özel olarak seslendirilmiş eski tip bir Halo tipi indüktör kullanır. Özenle seçilmiş manyetik çekirdek malzemesi ve sargı, dünyanın dört bir yanındaki gitaristler tarafından aranan ses olan orijinal V846'nın Wah sesinin mükemmel bir şekilde yeniden üretilmesini sağlar. Potansiyometre, ayırt edici bir tepkiye sahip ve dayanıklılık için mühürlenmiş bir VOX orijinalidir. Oldukça yumuşak bir kavis sayesinde, pedal hareketinin en başındaki bölge - geleneksel Wah Wah pedalları için zor olan bir bölge - benzeri görülmemiş derecede iyi bir kontrol derecesi ile hassas tepki sağlar.

Premium Bileşenler, Maksimum Ses Potansiyeli sunar

Karbon kompozit rezistörler (Japonya'da KAMAYA ELECTRIC CO., LTD tarafından üretilmiştir) son derece düşük gürültüleri ve renksiz sesleri için kullanılır. VOX Hand-Wired Serisi amfilerde olduğu gibi, yüksek özellikli polyester film kapasitörler kullanılmaktadır. Carling Technologies tarafından üretilen yüksek kaliteli ayak pedalı, hem güvenilirliği hem de ayak altında verdiği iyi his nedeniyle seçildi. Switchcraft® jakları, sağlam burçları, basit yapıları ve yüksek güvenilirlikleri ile iyi bilinir ve güvenilirdir. Bu özenle seçilmiş bileşenler, yalnızca VOX'un sağlayabileceği Wah Wah pedalının ideal düzenlemesi olan muhteşem V846-HW'de bir araya geliyor.

VOX V846-HW Wah-Wah Teknik Özellikleri

  • Terminaller: Giriş (x1) Çıkış (x1)
  • Güç kaynağı: 9 Volt Pil (x1)
  • Boyutlar (G x D x Y): 102 x 253 x 80 mm/ 4,02 x 9,96 x 3,15 inç
  • Ağırlık: 1.300 gr/ 2,86 lb. (pil dahil değil)
  • Standart Aksesuar: Özel Yumuşak Kılıf

Vox V846-HW Hand-Wired Wah Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar