×

Cort Sunset TC Worn Butter Blonde Elektro Gitar

Marka: Marka Sahibi : Kore Üretim: Üretim Yeri : Endonezya
Temin Edilemiyor
İlgili Opsiyon
: Worn Butter Blonde
Bağlantı Şekli
: Bolt-on
Diğer Seçenekler
: Relic
Gövde Ağacı
: Ash Body
Kasa/Dizayn
: Single Cut
Klavye/Tuşe
: Rosewood Fingerboard
Köprü
: Sabit Köprü
Manyetik Kombinasyonu
: S-P90
Perde Sayısı
: 22
Sap Ağacı
: Maple Neck
Tel Sayısı
: 6 Telli
Tel Uzunluğu
: 25.5 inch (647.7 mm)
Truss Rod
: Modern Style

Sunset TC, iki tür ikonik katı gövdeli elektro gitarın görünümünü ve özelliklerini birleştiren benzersiz bir hibrit tasarımdır. Köprü manyetiğinin tek bobinli sap manyetiği ile kombinasyonu, klasik rock, blues, country, pop ve funk için ideal zenginlikte klasik sesler üretir ve bu da onu köklere yönelik müzisyenler için basit ama çok yönlü bir enstrüman haline getirir.


DİŞBUDAK GÖVDE

DİŞBUDAK, katı gövdeli elektro gitarlar ve baslar için en popüler ve yaygın olarak kullanılan ağaçlardan biridir. Hafiftir ancak yüksek MID frekans vurgusu ile şaşırtıcı derecede güçlü, sıkı ve vurucu bir sese sahiptir. Bu karakter, dişbudağı, miksajda net bir şekilde duyulacak ve kesecek güçlü bir temel ton isteyen, ayırt edici gitaristlerin sevilen bir ton ağacı yapar. Dişbudağın doğal güzelliği, kendine özgü damar desenleri ile şeffaf ve doğal yüzeyler için idealdir.


ZORLU YÜZEY

Eskitilmiş kaplama havalı görünüyor ve otantik bir vintage havası veriyor.


DUNCAN TASARLANMIŞ P90-1 & TE103B MANİFİKALAR

Otantik T tarzı tınlamayı ve P90 tarzı havlamayı elde etmek için, Duncan Tasarımlı P90-1 ve TE103B manyetikler, kök odaklı müzik türleri ve stilleri için ideal olan sayısız ses için kurulmuştur. TE103B, şiddetli aşırı hız seslerinde bile uğultusuz çalışma için istiflenmiş bir bobin tasarımına sahiptir.


1 SES, 1 TON, 3 YOLLU MANYETİK SEÇİCİ

Bazen basitlik, bir oyuncunun müzikal noktayı anlatmak için ihtiyaç duyduğu tek şeydir. 3 manyetik seçicili bir ses potu ve bir ton potu, temiz ve basit kalmasını sağlar ve müzisyenin müziğe odaklanmasını sağlar.


VINTAGE TARZI MAKİNE KAFALARI

Vintage tarzı ayar makinesi kafaları, havalı ve otantik bir retro görünümün yanı sıra gelişmiş ayar kararlılığı ve işlevsel performans sağlar.

Cort Sunset TC Worn Butter Blonde Elektro Gitar Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitarlar Çok Satanlar