×

Kozmos KGP-STG20HSS UNIQUE-MINI 10W 3TS - 3Tone Sunburst Elektro Gitar Seti

  • En geç 22 Mayıs Çarşamba günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo
İlgili Opsiyon
: 3TS - 3Tone Sunburst
Gövde Ağacı
: Basswood Body
Tel Sayısı
: 6 Telli
Truss Rod
: Modern Style

KOZMOS KGP-STG20HSS+ UNIQUE-MINI 10W Amfi Başlangıç Paketi

Geleneksel-Efsane Gövde Tasarımı

Stardust® serisinde; yüksek teknoloji yardımıyla özenle seçilmiş ve kesilen ağaçlar, Kozmos usta işçiliğinin kusursuz dokunuşlarıyla buluşarak geçmişten günümüze gelerek efsane olmuş Strat gövde yapısını sizlere sunuyor. 57 ve 62 Strat modelinde masif ıhlamur ağacından üretilen gövde, sap kısmı ile mükemmel derecede birleştirilir ve ıhlamur ağacının getirdiği hafif gövde yapısıyla sizlere her pozisyonda rahat çalım imkanı sağlayabilmektedir.
 
Kanada Akçaağaç’tan Sap

Kanada’da yetişmiş Akçaağaç’tan üretilen sap üzerinde, gül ağacı veya akçaağaç klavye seçenekleriyle size hem çalım hissiyatlarınızda, hem de ton tercihlerinizde seçenekler sunar. Klavye üzerinde nikelden üretilen 21 fret ile Strat gövdeler üzerinde klasikleşmiş noktalı pozisyon işaretleri ile donatılmıştır. Sap üzerindeki özel cilası sayesinde parlak yapısı, gitarınızın sap bölümünü dış etkenlere karşı korumanın yanında, rahat çalım imkanını da sağlayabilmektedir.

Sıcak Gitar Tonları

Strat gövde üzerinde klasikleşmiş humbucker-single-single manyetik opsiyonuyla sizlere geniş ton alternatiflerini sunabilmektedir. Güçlü bir sound alabilmek adına yüksek çıkışlı fakat buna rağmen vintage tonları verebilecek şekilde özenle sarılan manyetikleri, 5 pozisyonlu anahtarı sayesinde tüm tarzlarda müziğe uyabilecek tonları rahatlıkla sağlayabilmektedir. Bir adet master volume ve iki adet tone kontrol potansı ile tüm pozisyonlarda istediğiniz tonlara ulaşabilmenize imkan verir.

Profesyonel müzik eğitimlerinde rahatlıkla kullanılabilir. Aynı zamanda 10 Watt Amfi, Akort Cihazı, Askı, Kablo ve 6lı Pena Seti hediyesi içeren bu set sayesinde yeni başlayanlar için de idealdir.

Kozmos Unique Mini

Küçük ve kolay taşınabilir yapısıyla dilediğiniz yerde gitar çalmak istiyorsanız artık çok daha ulaşılabilir UNIQUE-MINI serisi minik-dev amfiler ile hayalinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Cep telefonunuzun adaptörüyle veya USB powerbank’tan bile şarj edilebilen lityum pili sayesinde dilediğiniz yerde egzersizlerinizi yapabilirsiniz. Küçük boyutuna rağmen 10 Watt’lık çıkış gücü ile kulağınızı dolduracak gitar tonlarını alabilir, ister evinizin bir odasında, ister çalışma masanızın üzerinde kolayca konumlandırabileceğiniz bu minik dev ile arkadaşlarınız ile beraber eşlik etmek istediğiniz zamanda ise kolayca kapıp götürebilirsiniz.

Kozmos UNIQUE-MINI serisi gitarist dostu panel tasarımı ile dilediğiniz tonları hızlıca ayarlayabileceğiniz şekilde tasarlanmıştır. İster single ister humbucker manyetiğiniz olsun, Pop Rock  Blues veya Metal gibi tüm müzik tarzlarına uygun “Clean” ve “Distortion” sesleri arasında sadece bir butona basarak geçiş yapabilir, her iki kanala da hükmeden Gain düğmesi ile distortion miktarınızı dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Ayrıca üzerinde bulunan Delay efekti ile gitar soundunuzu çok daha profesyonel ve zengin hale getirebilirsiniz. Delay efektinin seviyesini ve efekt zamanını üzerindeki kontrol düğmeleriyle istediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

UNIQUE-MINI egzersizlerinizi veya gitar üzerinde takılmalarınızı çok daha eğlenceli hale getirecek şekilde tasarlandı. Dahilindeki Bluetooth bağlantısıyla mobil cihazlarınızdan bağlanıp, kablosuz olarak sevdiğiniz şarkıları veya alt yapı kanallarınızı gönderip üzerine performans sergileyebilirsiniz.

Alt yapı müziğiniz ve gitar sesinizin ses dengesini üzerindeki Bluetooth ses seviyesi düğmesi ile istediğiniz seviyeye kadar ayarlayabilirsiniz. Gitar çalmadığınız zamanlarda ise müzik dinleme keyfinizden ayrı kalmamak için bir Bluetooth müzik dinleme hoparlörü olarak sadece 750 gramlık ağırlığı ile ister sahile, isterseniz parka kolayca götürün. İsterseniz mutfakta yemeğinizi hazırlarken favori müziklerinizi dinlemenin keyfini çıkarın.

Ayrıca arka panelinde bulunan AUX girişiyle kablolu bağlantı ile harici cihazlarınızdan da müzik aktarımı yapabilir, kulaklık çıkışıyla kimseyi rahatsız etmeden gitar tonlarınızın keyfini çıkarabilirsiniz.

UNIQUE-MINI amfilerin ön tarafında bulunan renkli LED olarak tasarlanmış Kozmos logosu, aynı zamanda amfinizin şarj durumunun göstergesidir. Ünitenin şarj edildiğini, şarjının doluluğunu veya bitmek üzere olduğunu LED logo üzerinde değişen renkler ile kolayca takip edebilirsiniz.

Paket İçeriği

  •  Kozmos KGP-STG10HSS-BK Elektro Gitar
  • Kozmos UNIQUE-MINI 10W Elektro Gitar Amfisi
  • Akort Cihazı
  • Askı
  • Kablo
  • 6'lı Pena
  • Gigbag

Kozmos KGP-STG20HSS UNIQUE-MINI 10W 3TS - 3Tone Sunburst Elektro Gitar Seti Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Bu Ürüne Bakanlar, İlgili Kategorilerde Bunlara da Baktı

Elektro Gitar Setleri Çok Satanlar