×

Epiphone Les Paul Custom PRO Ebony - ENCTEBGH1 Elektro Gitar

Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Endonezya
Temin Edilemiyor

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

İlgili Opsiyon
: Ebony - ENCTEBGH1
Bağlantı Şekli
: Set-neck
Diğer Seçenekler
: Coil Tap
Gövde Ağacı
: Mahogany Body
Kapak
: Maple Veneer
Kasa/Dizayn
: Single Cut
Klavye/Tuşe
: Rosewood Fingerboard
Köprü
: Sabit Köprü
Manyetik Kombinasyonu
: HH
Perde Sayısı
: 22
Sap Ağacı
: Mahogany Neck
Tel Sayısı
: 6 Telli
Tel Uzunluğu
: 24.75 inch (628.65 mm)
Truss Rod
: Modern Style

Epiphone Les Paul Custom Pro öldürmek için tasarlandı. Les Paul Custom, Les Paul Goldtop'un ilk başarısından sonra 1954'te görücüye çıktı. Les Paul, siyahı yeni bir Les Paul için harika bir renk olarak önerdi çünkü "klas" görünüyordu ve sahnede bir smokinle iyi gidiyordu. O andan itibaren, Les Paul Custom'a genellikle "smokin" Les Paul adı verildi. Epiphone Les Paul Custom Pro, bu klasik formülü alır ve bobin kılavuzlu ProBucker manyetiklerin çok yönlülüğünü ekler. Kombine altın kaplamalar, tamamen bağlı gövde, sap ve mesnet ve inci işlemeler, bu açıkça adının hakkını veren bir Les Paul Custom'dır.

Harika Ton Ahşapları

Tüm Les Paul'ler ortak tasarım özelliklerini paylaşırken, Les Paul Custom, masif bir maunla ancak akçaağaç başlığı olmadan klasik Les Paul Standard'tan farklıydı. Epiphone'nin LP Custom'ı, gitara hafif yumuşak bir ton veren sağlam, oymalı bir maun gövde kullanarak bu geleneği takip ediyor. Orijinaller gibi, Les Paul Custom da masif bir maun sap ile donatılmıştır ve sap ile gövdenin neredeyse tek bir kesintisiz ahşap parçası gibi yankılanmasını sağlayan optimum sap - gövde teması için yapıştırılmış bir bağlantı ile elle takılmıştır. Sap, çok rahat ve hızlı bir SlimTaper profiline sahiptir. Sonuç, yalnızca gerçek bir Les Paul'dan alabileceğiniz ses ve hisle birlikte Les'in zamansız gitar tasarımına bir övgüdür.

Klasik Elektronikler

Les Paul Custom Pro, Epiphone'un Gibson'ın efsanevi BurstBuckers'ından ilham alan bobin vuruşlu 4 telli bir tasarım olan ProBucker manyetiklerine sahiptir. ProBucker manyetikler, orijinal elden kurmalı 'PAF' humbucker'ların sesini yeniden oluşturur. Epiphone ProBuckers, Alnico II mıknatıslar, Elektrisola mıknatıs teli, yüzde 18 nikel gümüş ünite tabanları ve kapakları ve Gibson'ın orijinal spesifikasyonlarına göre üretilmiş kutup vidaları ve bobinler dahil olmak üzere orijinal PAF ve BurstBucker manyetikleriyle aynı malzemeleri içerir.

Les Paul Custom Pro, daha yüksek ses seviyelerinde daha fazla netlik için hafifçe fazla sarılmış sap konumunda bir ProBucker-2 humbucker içerir. Köprü manyetiği, sololarınıza geniş bir ton aralığı vermek için hafifçe fazla sarılan bir ProBucker-3 humbucker'dır. Her bir manyetik, her bir manyetiğin ses düğmesinde bulunan bir itme/çekme kontrolü aracılığıyla bobine dokunma özelliğine sahiptir, bu da Les Paul Custom Pro'ya hayal edebileceğiniz herhangi bir gitar olma yeteneği verir. Tüm ses ve ton kontrolleri, uzun süreli performans için Epiphone'un sağlam, tamamen metal, 3 yollu açma/kapama seçici seçici anahtarıyla eşleşen tam boyutlu 500K ohm potansiyometrelere sahiptir.

Özellikler:

  • Gövde Malzemesi: Maun
  • Kapak: Akçaağaç Kaplama
  • Sap: Maun
  • Sap Şekli: 1960's SlimTaper; D profile
  • Sap Bağlantısı: Yapıştırılmış
  • Truss Rod: Ayarlanabilir
  • Tel Uzunluğu: 24.75"
  • Klavye: Sedef Block İşlemeli Gülağacı
  • Sap Manyetiği: Epiphone ProBucker-2; 4-wire
  • Köprü Manyetiği: Epiphone ProBucker-3; 4-wire
  • Kontroller: Epiphone Tamamen Metal 3 Yollu Manyetik Alımı Seçici, Push/Pull bobin vuruşlu Sap Manyetik Sesi, Push/Pull bobin vuruşlu Köprü Manyetik Sesi, Sap Manyetik Tonu, Köprü Manyetik Sesi
  • Binding: Gövde Üstü - 5 katlı (Beyaz/Siyah), Gövde Arkası - 5 katlı (Beyaz/Siyah), Klavye - 1 katlı (Beyaz), Başlık - 5 katlı (Beyaz/Siyah), Gövde - 1 katlı (krem)
  • Klavye Yarıçapı: 12"
  • Perdeler: 22; medium-jumbo
  • Köprü: LockTone Tune-o-matic/Stopbar
  • Üst Eşik Genişliği: 1-11/16"
  • Donanım: Nickel
  • Machine Heads: Grover Tuners; 14:1 ratio // 10

Epiphone Les Paul Custom PRO Ebony - ENCTEBGH1 Elektro Gitar Müşteri Yorumları

Ortalama puan

toplam 3 yorum

Ürüne Sahip
Müzik Deneyimi
6 aylık elektro gitarist , 11 yıllık davulcu
Müzik Tarzı
Alternatif rock(gitar,davul) , trash metal (davul)

Cort ya da hindistan seri bir jackson düşünüyordum. Elektrogitarist arkadaşımın tavsiyesi üzerine Eiphone les paul custom pro aldım. Kaybolsa aynı bütçeyle yine bunu tercih ederdim. Daha yüksek bir bütçem olunca Esp Eclipse 1 ctm almak niyetindeyim. Başlangıcı bu gitarla yapmak benim için harika bir deneyim oldu. Almamı tavsiye eder misin diyenlere cevabım çok net bir şekilde evet olacaktır :)

Özellikleri/Kullanım Kolaylığı
Ses Kalitesi
Kullanılan Malzeme & Sağlamlık
Genel Değerlendirme

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 2 Hayır : 0
Ürüne Sahip
Müzik Deneyimi
Ev gitaristi
Müzik Tarzı
Metal, Rock, Blues

2500 TL bütçem vardı ve ben bu gitarı seçtim. Bana göre bu fiyat aralığında en iyi Les Paul. Gitarın beğenmediğim hiçbir yönü yok, sadece işçiliği çok az daha iyi olabilirdi. Kaybolsa veya çalınsa bütçem aynıysa bu gitarı tercih ederim. Daha fazlaysa Gibson Les Paul bakardım.

Özellikleri/Kullanım Kolaylığı
Ses Kalitesi
Kullanılan Malzeme & Sağlamlık
Genel Değerlendirme

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 1 Hayır : 2
Ürüne Sahip
Müzik Deneyimi
grupta çalıyor
Müzik Tarzı
metal,rock

Vazgeçilmez bir gitar.

Özellikleri/Kullanım Kolaylığı
Ses Kalitesi
Kullanılan Malzeme & Sağlamlık
Genel Değerlendirme

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 3 Hayır : 3

Bu Ürüne Bakanlar, İlgili Kategorilerde Bunlara da Baktı

Elektro Gitarlar Çok Satanlar